divendres, 5 de setembre del 2008

El Santfeliuenc rep el Rubí a Les Grases aquest diumenge

El Santfeliuenc enfila la darrera setmada de preparació abans del començament de lliga. Els futbolistes que entrena Andrés González juguen aquest diumenge 7 de setembre davant la UE Rubí. El partit donarà inici a les 12 hores al Parc Esportiu de Les Grases.



Andres González mira de perfilar els darrers
detalls del Santfe 2008-2009


La UE Rubí, un dels clars aspirants a l'ascens visita Les Grases
L'equip del Vallès serà un escull de consideració que servirà per a mesurar les possibilitats del nostre equip. Els rubinencs, que enguany juguen al grup I de Regional Preferent, van militar a Segona Divisió B a principis dels 90 i ara miren de tornar a Primera Divisió Catalana. Per aquesta temporada l'equip que entrena Dani Andreu ha mantingut la columna vertebral de l'any passat en què destaquen Pol, Cholo, Raúl Fernández, Álex Villanueva i sobretot el davanter brasiler Fernando Kroeff, que va ser el màxim golejador en la passada edició de la Preferent amb 25 gols. Jordi Sultán (Vilassar de Mar), Juan Pedro (El Prat), Rangel (Montcada) i Dani Prieto (Vilassar de Dalt) són les incorporacions que ha tancat l'entitat vallesana.

El Santfeliuenc empata a 3 en el vuitè amistós
El Santfeliuenc va empatar ahir a tres al camp del Pubilla Casas en el vuitè partit de pretemporada. En un matx molt entretingut, els blanc-i-blaus van saber bellugar amb especial brillantor la pilota davant un Pubilla Casas molt envalentit que buscarà enguany l'ascens a Preferent. Els gols dels santfeliuencs van ser de Jacobo, Ochoa (el quart que fa aquesta pretemporada) i Pucha. El gol de Pucha, que significava el 2 a 3, va ser fuit d'un sensacional llançament de falta.
Recordeu que el diumenge 7 de setembre el nostre primer equip juga a Les Grases a les 12 del matí davant la UE Rubi. No hi falteu, us esperem a tots!!














Font de la foto: Àxel Aguilar www.regionalpreferent.com