dijous, 16 d’octubre del 2008

El Santfeliuenc es juga el lideratge a l'Eduard Aunós

Gimnàstica Iberiana i Santfeliuenc es juguen aquest diumenge a partir de les 12 hores el primer lloc a Regional Preferent. Si els futbolistes d’Andrés González sumen els tres punts hauran assolit una fita que no es produïa des de l’any 1991. A Tercera Regional, el Santfeliuenc B juga al camp d’El Papiol . A Primera Divisió Juvenil, el Santfeliuenc rep la Blanca Subur.

El Santfeliuenc FC podria tenir aquest diumenge una cita amb la història. Els blanc-i-blaus juguen davant la Gimàstica Iberiana, un encontre que en cap cas serà decisiu però que podria servir per ser primers, una classificació que no s’obté desde l’any 1991. Per a diumenge, Andrés González tindrà les absències de Dani Gálvez i Álex Burch, i la novetat del jove davanter pratenc Javi Pozo.
La Gimnàstica Iberiana o el premi de la constància
L’equip de la Zona Franca és líder del grup II de Preferent amb 13 punts, tres més que el Santfeliuenc. L’equip barceloní és un clàssic d’aquest grup i gairebé sempre ha ocupat la part mitja alta de la classsificació, però enguany ha començat més fort que mai i només ha cedit dos punts, en concret la passada jornada a Guissona. L’equip que entrena Fernado Navarro "Picolo", destaca per la solidesa del seu bloc, un equip on tots els jugadors són importants i sumen, per bé que potser destaquen Johny, Juanmi, Marcos, Sasha, Guti i Rafa Padilla. A més, aquesta temporada ha reforçat la porteria amb el fitxatge del que va ser porter del Sants, Joan Pardo.
La Gimnàstica Iberiana-Santfeliuenc es juga el proper diumenge a les 12 hores. L’àrbitre encarregat de dirigir el matx serà el barceloní de 24 anys Carlos Ferrero Mansilla.

Imatges del partit que van disputar la temporada passada Gimnàstica Iberiana i Santfeliuenc a l'Eduard Aunós
Guia de la jornada

Primer equip: Gimnàstica Iberiana - Santfeliuenc FC 2-1
Amateur: Papiol - Santfeliuenc FC B 3-1
Juvenil: Santfeliuenc FC - Blanca Subur 1-3
Cadet A: Santfeliuenc FC - Espluguenc 7-2
Cadet B: descansa

Infantil: Santfeliuenc FC - Marianao Poblet 3-4
Aleví A: Santfeliuenc FC - Almeda 5-0
Aleví B: Penya Recreativa Sant Feliu - Santfeliuenc FC 5-2

Benjamí A: Santfeliuenc FC - Can Vidalet 6-6
Benjamí B: Santfeliuenc FC - Sant Ildefons

Prebenjamí A: Martorell - Santfeliuenc FC 1-1

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, saludos,
Me parece que el partido del Alevín"A" no es correcto. Se juega el sábado 18 a las 9 horas en Les Grasses contra el Almeda.
Hasta pronto
TT8

Anònim ha dit...

Gràcies per l'esmena.

Anònim ha dit...

BENJAMIN "B" A LAS 10:15 EN LAS GRASSES.

Anònim ha dit...

¿Tenemos confirmación del rival del benjamín B?

Gracias

Anònim ha dit...

Hola, Em sembla que el Sant Ildefons
TT8