dimarts, 14 d’octubre del 2008

El Santfeliuenc FC guanya l’Horta 3 a 1 i ja és segon

El Santfeliuenc FC va guanyar l’Horta per 3 a 1 i es col·loca segon a Preferent. Els blanc-i-blaus demostren que aquesta temporada han de dir la seva. A Tercera Regional, el Santfeliuenc B va caure davant el Castellbisbal per 1 a 3. A Primera Divisió Juvenil, el Santfeliuenc va perdre al camp del Vilanova per 3 a 2.
El Santfeliuenc comença a acostumar l’afició a victòries i bon futbol -és cert, però, que les victòries arriben a les acaballes i sempre banyades amb algun ensurt- però el més important són les sensacións d’un equip ben treballat que a còpia de qualitat i sacrifici està sumant punts amb fluïdesa, i ja en són 10 en només cinc jornades.
Els blanc-i-blaus van saltar al camp decidits a resoldre per la via ràpida. El davanter José Antonio Ochoa, molt actiu al llarg de tot el partit, trobava el camí de les xarxes al minut dos, en connectar un cop de cap dins l’àrea petita, per bé que l’àrbitre va considerar que en la rematada havia comès falta. El Santfe va seguir atacant amb empenta i dos minuts més tard, l’omnipresent José Antonio Ochoa resolia una jugada personal en aprofitar un rebuig del porter a un potent llançament seu. Ochoa està demostrant que ha vingut a Sant Feliu a contribuir decididament a fer un Santfeliuenc consistent i a posar fi a la sequera ofensiva que va perseguir l’equip la temporada passada. L’alegria va ser efímera ja que els visitants empataven de manera immediata. Un contracop del barcelonins el culminava de manera molt elegant Vives, un interior dret que va posar la qualitat a l’equip visitant.
El partit va travessar passatges d’atonia. El Santfeliuenc mirava de penetrar en l’àrea però ensopegava amb el dic de contenció hortenc, que no estava disposat a fer concessions. A més, al minut 24, el genial Álex Burch havia de deixar el camp a causa d’una contractura muscular. Les lesions poder convertir-se en el principal enemic. Andrés González va trobar una solució d’urgència i va donar entrada Hinojo perquè ocupés la banda esquerra, i la solució cal admetre que va reeixir. Hinojo va sortir amb molta força i al minut 34 va fregar el gol en una centrada molt tancada. L’Horta, que semblava adormit en atac, va donar un ensurt al minut 37 a través del bellugadís Vives. La potent rematada va trobar una resposta generosa per part de Gusi.
Després de la represa, el Santfe es va fer amb el domini absolut. Els futbolistes d’Andrés González arribaven còmodament a la porteria d’Álvaro però no aconseguien trobar gol. Rubén Quiles, al minut 57, desaprofitava una ocasió magnífica, després de fer un bonic retall dins l’àrea, i posteriorment David Hinojo engaltava un fort xut que topava amb el travesser.

La insistència va rebre recompensa al minut 63. A la sortida d’un llançament de cantonada Jacobo rematava amb força de cap per fer el segon gol. Minuts de bon futbol es van succeir, i Ochoa va estar a prop de segellar el partit en algunes de les seves característiques accions dins l’àrea. Quan tot semblava resolt, els visitants es van estirar de valent i van començar a portar el neguit a l’afició. Els barcelonins van fregar l’empat en dues accions, primer en una pilota rebotada dins l’àrea que va resoldre Gusi en una demostració de reflexos i agilitat, i després en una errada clamorosa de l’espigat Mario, que sol com un mussol davant porteria va enviar la pilota als núvols quan l’empat era gairebé indefectible.
Als darrers minuts, el Santfeliuenc es va anar treient la pressió hortenca. Javi Loro oxigenava l’atac blanc-i-blau i en una acció subtil servia una pilota d’or a Cuca, que s’endinsava dins l’àrea fins que era travat per un defensor visitant. El clamorós penal el va transformar Rubén Quiles per cloure el partit.
El Santfeliuenc és segon al grup II de Preferent amb 10 punts, circumstància que no es produïa des de la temporada 1996-1997. El proper diumenge, el Santfe visita el feu de la Gimnàstica Iberiana, que és líder amb 13 punts. Un partit important però en cap cas decisiu que, això sí, donaria als de la nostra ciutat en cas de victòria un liderat històric.

Rubén Quiles feia de penal el tercer per segellar el partit

Santfeliuenc FC: Gusi, Edgar (Guillem Costa, 80’), Alberto, Iñaki, Jacobo, Diego (Jordi Vidal, 60’), Carceller (Javi Loro, 60’), Cuca (David Martín, 90’), Ochoa, Quiles i Álex Burch (Hinojo, 23’).
U. Atl. Horta: Álvaro, Jony, David, Ivan Piñol, Gerard, Duplà (Víctor, 46’) Vives, Lolo (Sergio, 80’), Mario, Amador (Cano, 80’) i Luisinho (Ismael, 69’).
Gols: 1-0, Ochoa, 4’; 1-1, Vives, 7’; 2-1, Jacobo, 63’ i 3-1, Quiles, de penal, 89’.
Àrbitre: Israel Rodríguez Gómez, de la delegació de Tarragona. La seva actuació va ser correcta. Va mostrar targeta groga als locals Iñaki, Jacobo, Hinojo i Javi Loro; i als visitants Ivan Piñol, Gerard i Vives.
Incidències: Parc Esportiu de Les Grases, matí amb cel entelat i temperatura de 21 graus, amb humitat molt alta. Assistència de 200 espectadors, una entrada discreta per a la importància del partit i la bona marxa del Santfe.

Tercera Regional
El filial santfeliuenc ho va intentar però no va poder superar la fermesa del Castellbisbal que es va imposar per 1 a 3.
El Santfeliuenc juvenil cau al Garraf
El Santfeliuenc FC va caure per 3 a 2 davant el Vilanova i la Geltrú. Els futbolistes d’Óliver Lima no van perdre mai la cara al partit per bé que, finalment, van acabar cedint per 3 a 2. El 3-0 de sortida dels vilanovins va pesar molt.