diumenge, 19 d’octubre del 2008

El Santfeliuenc mereix molt però marxa de buit de l’Eduard Aunós

El Santfeliuenc FC va deixar passar una ocasió magnífica de situar-se a la part més alta de classificació en perdre per 2 a 1 davant la Gimnàstica Iberiana. Els blanc-i-blaus van fer mèrits per obtenir un resultat positiu però les ocasions desaprofitades i l’actuació del porter local Joan Pardo van passar una factura severa. A Tercera Regional, el Santfeliuenc B va caure a Papiol per 3 a 1. El Santfeliuenc FC juvenil va tornar a ensopegar a Les Grases, ja que va perdre davant la Blanca Subur per 1 a 3.
Gimnàstica Iberiana i Santfeliuenc es coneixen prou bé. Aquetes darreres temporades és un enfrontament que s’ha fet clàssic, i això es va traduir ahir en respecte mutu als primers 45 minuts, i més si tenim present el lloc de privilegi que ocupen tots dos equips. Els locals van intentar atansar-se l’àrea a través dels seu jugadors de més qualitat, Rafa Padilla i Johny, i de les accions d’un davanter fort com Álex Alarcón. Peró el Santfe tenia les idees clares i sabia que, sense prendre riscos innecessaris, arribaria el seu moment. José Antonio Ochoa va tenir la seva primera opció al minut 34, peró la resposta del porter local fou excel·lent. Amb el resultat inicial i molta expectació a les graderies de l’Eduard Aunós cloïa el primer acte.

A la represa, els locals van sorprendre aviat quan Álex Alarcón aprofitava un bot defectuós que va desestabilitzar Gusi. Era una gerra d’aigua freda. Els blanc-i-blaus havien de recompondre la seva cartografia de manera apressada, i acte seguit van trobar premi, ja que Ochoa va aprofitar de manera perfecta un servei d’Hinojo. Les opcions es tornaven a obrir de bat a bat.
El Santfeliuenc conservava el domini, però de manera inesperada un contracop va ser culminat de manera perfecta per Sasha, que portava dos minuts al camp, per fer el 2 a 1. Els futbolistes d’Andrés González van assumir el gol i no es van descompondre. José Antonio Ochoa i el jove debutant Javi Pozo van posar setge la porteria local. Precisament el menut Javi Pozo va tenir l’empat a les botes, però el va desaprofitar quan els aficionats santfeliuencs celebraven el gol.
Els blanc-i-blaus buscaven l’empat amb criteri. Al minut 86 el local Dani Benítez va cometre un clar penal que l’arbitre no va dubtar a xiular. L’experimentat Jacobo tenia la l’oportunitat de donar un punt que hagués sabut a victòria, però va llançar fora la pena màxima. El Santfeliuenc malbaratava una ocasió immillorable d’empatar.
El temps es va anar consumint. Els locals es feien amb tres punts que els deixen com a líders destacats. El Santfeliuenc va jugar bé, mai no va defugir responsabilitats ni va perdre la posició, però va mancar la dosi necessària de fortuna i decisió per treure quelcom de positiu. La feina va ser bona, pero el resultat no recompensa els mèrits dels nostres representants. Sortosament, per davant hi ha 28 partits i 84 punts en litigi, i la convicció que aquesta pot ser la temporada que molts aficionats esperen.

Gimnàstica Iberiana: Joan Pardo, Del Olmo, Juanmi, Dani Benítez, Eric, Marcos López (Koeman, 84’), Angel (Vitoriano, 68’), Rafa Padilla (Guti, 57’), Álex Alarcón (Sasha, 63’), Marcos i Johny (Gea, 92’).
Santfeliuenc FC: Gusi, Edgar, Alberto, Jacobo, Iñaki, Diego, Javi Loro (Jordi Vidal, 73’), Cuca, Ochoa, Carceller (Javi Pozo, 70’) i Hinojo (Guillem Costa, 73’).
Gols: 1-0 Aléx Alarcón, 50’; 1-1 Ochoa, 54’ i 2-1 Sasha, 65’.
Àrbitre: Carlos Ferrero Mansilla, de la delegació de Barcelona, la seva actuació va ser excel·lent. Va mostrar targeta groga als locals Eric, Macos, Angel i Dani Benítez; i als santfeliuencs Jacobo, Alberto, Ochoa i Hinojo. Va expulsar per doble targeta groga el local Dani Benítez al minut 83.
Incidències: Municipal Eduard Aunós, assistència de 300 espectadors i presència d’una trentena de seguidors del Santfeliuenc. Matí agradable, cel amb sol i núvols. Temperatura de 20 graus.


Tercera Regional. Jornada quarta
El Santfeliuenc B va caure a Papiol per 3 a 1. Els jugadors d’Albert Rius han d’anar adquirint confiança en el primer any del filial blanc-i-blau a la categoria.


El Santfeliuenc FC juvenil encadena la seva tercera derrota
No està tenint gaire fortuna l’equip d’Óliver Lima en el seu retorn a Primera Divisió juvenil. En la jornada d’aquest cap de setmana la Blanca Subur va guanyar per 1 a 3, en un partit que va començar bé per als blanc-i-blaus amb un gol matiner de Cristian. Però de nou es va repetir la història de la segona jornada davant la Penya Barcelonista de Sant Vicenç i els suburencs van capgirar el marcador per sentenciar amb el tercer gol a les acaballes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

LOS GRUPOS DEL CONSELL ESCOLAR DEL BAIX LLOBREGAT.

INICIO DE LIGA EL PROXIMO DOMINGO 25/10/2008.

BENJAMIN: 1º FASE GRUPO I


http://neoprograma.cebllob.com/NEOPROGRAMA/Campionats/imprimir/calendari.aspx?IdCampeonato=895&Impresion=0


PREBENJAMIN: 1ª FASE GRUPO K


http://neoprograma.cebllob.com/NEOPROGRAMA/Campionats/imprimir/calendari.aspx?IdCampeonato=908&Impresion=0


PROMESAS: 1ª FASE GRUPO A

http://neoprograma.cebllob.com/NEOPROGRAMA/Campionats/imprimir/calendari.aspx?IdCampeonato=912&Impresion=0

Anònim ha dit...

Lastima de esta derrota despues de haber estado 4 partidos sin perder. Pero esto debe de seguir y esta semana a ganar al canyelles!!Y asi de paso a seguir marcando goles, ya que antes era lo peor de este sanfe, y ahora parece que se va mejorando en gran medida!

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

Ja he posat els calendaris que faltaven a les seccions de benjamí B, Prebenjamí A i Promeses. Em falta prebenjamí B, alqú sap en quin grup està?

Joan Diez