dijous, 23 d’octubre del 2008

El Santfeliuenc rep el Canyelles amb l'obligació de no cedir punts

El Santfeliuenc rep aquest diumenge, a les 12 del matí, al Parc Esportiu de Les Grases el CE Canyelles. Un partit inèdit en què els futbolistes d’Andrés González estan obligats a no cedir cap punt si no volen perdre els llocs capdavanters. A Tercera Regional, El Santfeliuenc FC B rep al Parc Esportiu de Les Grases el Santa Coloma de Cervelló. El Santfeliuenc FC juvenil busca puntuar en la seva sortida al feu de l’Escola de Futbol Gavà.
El Santfeliuenc FC està obligat a no fallar si no vol allunyar-se dels llocs capdavanters. Els futbolistes que entrena Andrés González van deixar una imatge interessant al dificil camp de la Iberiana, però ara no val a badar. Cedir punts davant els barcelonins del Canyelles seria un cop dur. En el capítol de baixes, caldrà veure si estan apunt Álex Burch i Rubén Quiles, que no van jugar a l’Eduard Aunós.
El CE Canyelles debuta a Preferent. L’equip d’aquest barri del nord de Barcelona es caracteritza per un futbol de lluita constant. La temporada passada, de la mà de José Antonio Ruiz “Chico”, va assolir un brillant ascens en el temut grup II de Primera Regional i la seva adapactó a la nova categoria està sent prou bona, ja que ja ha sumat set punts i la darrera jornada va vèncer el Guissona per un còmode 4 a 1. La principal arma de l’equip rogenc descansa en el poder ofensiu. Requena, fitxat aquesta temporada del Sant Andreu, ja porta 4 gols; i també han demostrat fluïdesa davant la porteria rival Mulilla, Silvestre (ex Barceloneta), Tony i Velillas. Precisament Velillas va ser un del principals artífexs de l’ascens i és un dels referents de l’equip.
Recordeu que podeu veure un inèdit Santfeliuenc – Canyelles el proper diumenge a les 12 hores al Parc Esportiu de Les Grases. Per la importància del matx la directiva blanc-i-blava demana el màxim suport possible. L’àrbitre designat per dirigir l’encontre ha estat el tarragoní Rhazli Bouchaib.


Tercera Regional
El Santfeliuenc B rep al Parc Esportiu de Les Grases el Santa Coloma de Cervelló. Els futbolistes del jove Albert Rius han de sumar punts i el matx de dissabte és especialment propici.




El Santfeliuenc FC juvenil visita el feu de l’Escola de Futbol Gavà
Els nois d’Óliver Lima han de reaccionar aviat. Després de tres derrotes consecutives cal redreçar el rumb. En aquest cinquena jornada els blanc-i-blaus visiten el camp de l’Escola de Futbol Gavà, en una sortida que pot ser propícia. El partit es juga dissabte al Municipal de Can Torelló a les 20 hores.


Guia de la jornada:
Primer equip: Santfeliuenc FC - CE Canyelles 1-0

Amateur: Santfeliuenc FC B - Santa Coloma de Cervelló 1-4
Juvenil: Escola de Futbol Gavà - Santfeliuenc FC 1-1
Cadet A: Santfeliuenc FC - Viladecans 1-3
Cadet B: Pallejà - Santfeliuenc FC 4-3
Infantil: Martorell - Santfeliuenc FC 6-1
Aleví A: Espluguenc B - Santfeliuenc FC 0-12
Aleví B: Santfeliuenc FC - Penya Blanc Blava Sant Feliu 0-6
Benjamí A
: Catalònia - Santfeliuenc FC 2-3
Benjamí B: CF SABA - Santfeliuenc FC 8-0
Prebenjamí: Santfeliuenc FC - Sant Vicenç Atl. Vicentí 6-0

4 comentaris:

Anònim ha dit...

ESPLUGENC 0 SANTFELIUENC 12

Anònim ha dit...

PERDON ES EL SANTFELIUENC ALEVIN A

Anònim ha dit...

BENJAMIN "B".

C.F.SABA: 8
SANTFELIUENC: 0

Anònim ha dit...

JUVENIL

ESCLA GAVA 1
SANTFELIUENC 1