dijous, 4 de desembre del 2008

El Santfe davant la gran ocasió de trencar el malefici d'Aiguadolç

El Santfeliuenc FC juga aquest dissabte, a les 11:30h, al Municipal Aiguadolç davant la UE Sitges. A Tercera Regional, El Santfeliuenc FC B juga dissabte, a les 16:30h, al camp de la UE Vallirana. En categoria juvenil, el Santfeliuenc rep dissabte a Les Grases, a les 17h, el Sant Andreu de la Barca Agrupa.
Aquest dissabte arriba un dels moments claus de la temporada per a l’històric equip de futbol de la nostra ciutat. Queden tres jornades perquè la competició resti aturada pel Nadal i si el Santfeliuenc aconsegueix un resultat positiu del tradicionalment maleït camp del Sitges haurà fet un pas d’envergadura. Andrés González ha preparat amb molta intensitat el partit, en una setmana marcada per la lesió de Rubén Quiles. El bon migcampista santfeliuenc va patir un esguinç al turmell en l’entrenament de dimarts.


Com dèiem, el Municipal d’Aiguadolç no és precisament el camp més desitjat pel Santfe, ja que històricament han estat moltes les derrotes rebudes i molt poques les alegries. Sense anar més lluny, l’any passat un Santfe molt fort en les primeres jornades va rebre un sever correctiu en perdre 3 a 0. Tothom confia, però, que enguany es trenqui la malastrugança.

La UE Sitges, una decepció de qui més val no refiar-se
La UE Siges està fent una competició molt grisa. La temporada passada va coquetejar amb la part baixa i enguany torna a repetir errors. Tot i així, el Santfeliuenc no es pot refiar ja que els suburencs compten amb bons futbolistes com Matoso, Andreu, Rafa Vílchez, Raúl Medina, Fede o Óscar Palomo per citar-ne alguns. El seu tècnic, Manel Rodríguez, mirarà de buscar la reacció dels seus jugadors si no vol que perilli la continuïtat del sitgetans a Preferent.
Així doncs, teniu una cita de primer nivell aquest dissabte, a les 11.30 del matí, al Municipal d’Aigualdolç. Dirigirà el partit el tarragoní de 31 anys Carlos Ortega Papaseit. La directiva del Santfeliuenc ha fet una crida a l’afició perquè viatgi a Sitges, aprofiti el matí de dissabte a la ciutat del Garraf i hi dóni suport a l’equip.
El Santfe ha de tenir a Aigualdolç el suport de l'afició. És un partit important i paga la pena estar amb el nostre primer equip

A Tercera Regional, el Santfeliuenc B juga dissabte a les 16:30h al camp de la UE Vallirana.
El Santfeliuenc FC juvenil rep el Sant Andreu de la Barca Agrupa
El juvenil del Santfe té un altre partit important davant un dels rivals de la seva lliga per mantenir la categoria. Santfeliuencs i andreuencs arriben a l’onzena jornada empatats a onze punts. Una victòria dels blanc-i-blaus seria cabdal per consolidar-se a la part mitja de la classificació. Podeu veure el partit aquest dissabte a les 17h al Parc Esportiu de Les Grases.

SantfeFC Agenda
Primer equip: UE Sitges – Santfeliuenc FC 2-1
Amateur: UE Vallirana – Santfeliuenc FC B 1-0
Juvenil: Santfeliuenc FC – Sant Andreu de la Barca Agrupa 3-2
Cadet A: Santfeliuenc FC – UE Sant Joan Despí 3-1
Infantil: UE Castelldefels – Santfeliuenc FC 4-2
Aleví A: Escola de futbol Gavà – Santfeliuenc FC 0-12
Aleví B: Santfeliuenc FC – Sector Montserratina B 0-4
Benjami A: Santfeliuenc FC – Santboià FC 0-12

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Vamos Santfe, vamos!!!
Si acabamos con la mala fortuna de Aiguadolç será un buen presagio de futuro.

La afición tiene que ser el jugador número 12.

Visca el Santfe!!!
You'll Never Walk Alone
Felicitats pels 103 anys!!!

Anònim ha dit...

Nos vamos para sitges con la esperanza de traer los tres puntos, vamos a ver esa aficionnnnnnn

Anònim ha dit...

NO HA PODIDO SER. EL PRIMER EQUIPO HA CAIDO EN AIGUADOLÇ POR 2 A 1.

Anònim ha dit...

Lastima...por la derrota, pero bueno, si un equipo quiere ser un equipo grande, se debe de levantar y la proxima jornada debe de ganar, o al menos intentarlo, y seguir haciendolo como nos viene acostumbrando! Asi que animo chavales!!

Y grande ese juvenil!!haber si ahora se gana un partido fuera y se puede enganchar unos buenos partidos antes de navidad!!y situarse bien en la clasificacion!!

Benjamin 0
Santboia 12

Castelldefels 4
Infantil 2

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

ESCUELA GAVA 0 ALEVIN A 12 EL RESULTADO LO DICE TODO .CHIQUI

Anònim ha dit...

alguien me dice el resultado del cadete a .chiqui

Anònim ha dit...

3-1 a ganado chiqui!

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

¿sabemos los resultados del alevín B y del amateur?

Gracias

Anònim ha dit...

alevin b 0 sector montserratina 4

Anònim ha dit...

vallirana 1 amater b 0 chiqui