dimecres, 10 de desembre del 2008

Santfeliuenc - Sant Joan, un derbi amb 205 anys

El proper diumenge Santfeliuenc i Sant Joan Despi disputen un derbi inèdit a Preferent, i això que entre tots dos equips sumen 205 anys d’història -el Santfe, con tots sabeu i vau llegir al nostre llibre, es va fundar el 1905, i els nostres veïns van veure néixer el futbol el 1906-. Partit, doncs, amb tots els ingredients per gaudir d'un matí de futbol esplèndid on esperem un ple a Les Grases i una gran presència de seguidors santjoanencs. A Tercera Regional, el Santfeliuenc FC B rep al Parc Esportiu de Les Grases dissabte, a les 17h, l’Eusebi Güell. A Primera Divisió Juvenil, el Santfeliuenc visita dissabte, a les 18 hores, el feu de la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca.

Esperem una gran presència de públic a Les Grases
Tot està preparat perquè el proper diumenge a les 12 de matí Santfeliuenc FC i Sant Joan Despí disputin el primer derbi a Preferent. Els santjoanencs no havien participat mai en la seva centenària història en aquesta categoria. Caldria remuntar-nos a la dècada dels anys vint i trenta del segle passat per veure enfrontaments entre blanc-i-blaus i blanc-i-vermells en categories importants. Eren derbis que arrossegaven molta passió.
El Santfeliuenc està molt centrat en la preparació del partit de la màxima. Andrés González ha anat recuperant futbolistes de la infermeria, per bé que per a diumenge seguirà sense el concurs de Cuca i Quiles, ni tampoc amb el d'Alberto, que ha estat castigat amb dos partits arran la injusta expulsió de Sitges. El tècnic santfeliuenc confia en la fortalesa del seu equip i en les generoses dimensions del Parc Esportiu de Les Grases per superar un Sant Joan que baixa molt el rendiment quan surt del seu petit estadi.

El Sant Joan Despí, un club centenari que debuta a Preferent
La UE Sant Joan Despí es va fundar l’any 1906 i és, junt amb el Santfe, l’equip pioner de la comarca. El maig de 2008 va assolir una fita història en pujar a Regional Preferent després de ser campió del grup III de Primera Regional. L’equip que entrena Carlos Ruiz ha fet una aposta decidida per un bloc de futbolistes que ja va aconseguir l’ascens de Segona a Primera Regional fa tres temporades. En aquest bloc en destaquen tres santfeliuencs: Carlos Martín, Isaac i Vicente. Un altre santfeliuenc que milita al Sant Joan és Rául Sanz, un migcampista de gran qualitat tècnica que la temporada passada va marxar a Sant Joan, i que va ser present al Santfe de Joaquín Vique que va aconseguir el retorn a Preferent. La gran referència del Sant Joan és el davanter Toñín, un davanter amb experiència a Tercera Divisió amb el Cornellà. El Sant Joan arriba a Sant Feliu en setzè lloc, havent sumat 11 punts, 12 menys que el Santfe. No cal dir, doncs, que l’objectiu dels nostres veïns és la permanència.
Recordeu doncs, que el Santfe-Sant Joan atrapa l’atenció del cap de setmana esportiu de dues ciutats veïnes. El partit es juga diumenge a les 12 del matí al Parc Esportiu de Les Grases. L’àrbitre designat per dirigir el matx ha estat el barceloní de 27 anys Carlos Albelda Bárcena. La directiva del Santfeliuenc espera una gran entrada i es preveu una imporant presència de seguidors del Sant Joan Despí.

Imatge del Sant Joan Despí - Roquetenc, de la setena jornada

Tercera Regional. Prèvia a la jornada 12

El Santfeliuenc FC B rep al Parc Esportiu de Les Grases l’Eusebi Güell, dissabte a les 17h.
El juvenil juga a Vilafranca
El juvenil blanc-i-blau juga la dotzena jornada de lliga a Primera Divisió davant la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca. Podeu gaudir d’aquest partit dissabte a les 18h a l’Estadi Municipal de Vilafranca.


SantfeFC Agenda
Primer equip: Santfeliuenc FC –UE Sant Joan Despí 1-1
Amateur
: Santfeliuenc FC – Eusebi Güell 1-9
Juvenil: Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca – Santfeliuenc FC 1-1
Cadet A
: Santboià FC – Santfeliuenc FC 1-4
Cadet B: Santfeliuenc FC – Penya Blanc Blava B 5-3
Infantil
: Santfeliuenc FC – Vinyets Molí-Vell 10-0
Aleví A
: Santfeliuenc FC – Penya Blaugrana Vallirana B 10-0
Aleví B: Penya Barcelonista Iniesta 24 – Santfeliuenc FC 5-2
Benjamí A: UE Viladecans – Santfeliuenc FC 2-1
Benjamí B: Santfeliuenc FC – CF SABA Benjamí B 0-1
Prebenjamí: UE Sant Vicenç Atlètic Vicentí – Santfeliuenc FC 1-3

Promeses: CF Pallejà B – Santfeliuenc FC
Camp Futbol Pallejà, Zona Esportiva Municipal, dissabte 13 de desembre a les 13 hores.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Vendereis loteria del niño este domingo???

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

a sumar los 3 puntos en el derbi y a por los de arriba de una vez por todas. este año no se puede escapar el ascenso a primera catalana, tenemos un equipo con jugadores de mucha calidad que vienen de jugar en tercera y primera catalana, asi que a por el ascenso. a ver si conseguimos una victoria comoda en casa porque con este equipo no debemos sufrir tanto (quiza sean las lesiones). animo santfe

Anònim ha dit...

Está bien que creas que tenemos un gran equipo, pero hay que ir paso a paso, y lo fundamental es ganar al Sant Joan. Luego ya pensaremos en cosas más elevadas.
Todos tenemos la convicción de que esta Santfe tiene que estar arriba, pero no perdamos de vista que falta mucha temporada y la Preferente es una categoría muy muy dura.
Si revisamos las 14 participaciones anteriores de nuestro club, la mejor clasificación del Santfe es un sexto puesto. Por eso, tranquilidad y buenos alimentos

Visca el Santfe!!!

Anònim ha dit...

ya sabemos que es dura pero fichando lo que se ha fichado con el esfuerzo que eso supone, se tiene que subir o por lo menos promocionar.

visca el santfe

Anònim ha dit...

A mí no me disgusta la percepción que, en general, tenemos todos los que seguimos y amamos al Santfe, esto es, que el objetivo esta temporada es el ascenso directo, o, la promoción. Y no me disgusta porque en breve tiempo -tres años- hemos pasado de mirar con miedo y recelo a Segunda Regional -tenemos que tener memoria de las temporadas muy discretas que hicimos en Primera antes del ascenso y lo mal que solíamos empezar- a vivir con ilusión el sueño de la Primera Catalana.
Ojo, que la Primera División Catalana supone rozar la frontera del fútbol semiprofesional y sería para nuestro club cumplir un deseo perseguido desde hace muchas décadas: militar en la mejor categoría posible para una entidad centenaria pero humilde.

Creo que debemos quedarnos con este dato: en poco tiempo se ha pasado de enfrentarnos al Juv.25 de Septiembre o al Sant Pere Molanta -con todos mis respetos a estos equipos que hacen una gran labor pero no son los rivales que por tradición corresponden al Santfe- a poder hacerlo si ascendemos ante a Manresa, Igualada, Tàrrega, Tortosa, Vilafranca más los que desciendan de Tercera.
En estos meses que vendrán por delante lo que toca a todos es animar para que sea mucha la gente que siga al equipo. Tenemos que rescatar el espíritu de los años gloriosos de ascensos (1960-1978-1985-2006). Tenemos que recuperar el orgullo por el Santfeliuenc Futbol Club y nosotros que ya estamos convencidos transmitirlo a mucha gente y sobre todo a los jóvenes, a la gente que busca un club con el que simpatizar e integarse sin necesidad de buscar en Barcelona.

Si todos tiramos del carro, tengo la seguridad de que el ascenso va a llegar, y un ascenso a Primera Catalana para un club como el Santfeliuenc es algo muy grande que no debemos desaprovehar.

Visca el Santfe
No olvidemos que la primera final la tenemos el domingo. ¡Todos juntos a Les Grases con un solo grito!
103 anys de somni en blanc-i-blau.

Anònim ha dit...

Creo que deberiamos de saber ser humildes, porque mucho equipo que tengas y todas estas cosas no te segura nada de nada.

Ejemplo claro fue la ultima promocion de ascenso que disputo el sanfe, que si el catllar tiene a estos jugadores, que si paga no se cuanto, que si se van de hotel de concentracion, que si tienen prima por cabeza de 1000€...nosotros humildes y ascenso.

Por eso que si vamos que tenemos a estos jugadores, que si esto y lo otro...el batacazo puede ser grande, asi que humildad y mirar de sumar 3 ppuntos cada partido.

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

Creo que hay equipo para subir sobrados como primeros de grupo y dejarnos de promociones y historias. Después del esfuerzo que ha hecho el club, con los jugadores que hay con poco que pongan de su parte se subirá de calle y mañana les meteremos 5 al sant joan.
visca el santfe!

Anònim ha dit...

Todo correcto. Tenemos un buen equipo y tenemos que subir, pero te olvidas que los demás también tienen buenos equipos, también quieren subir, o mantenerse en la categoría, y aunque tengan peor equipo no se van a dejar ganar. No se pueden ganar los partidos antes de jugarlos.

Anònim ha dit...

Podeu anar comunicant resultats dels nostres equips?

Gràcies

Visca el Santfe!!!

Anònim ha dit...

Benjamí B
Santfeliuenc FC 0–1 CF SABA

Prebenjamí:
UE Sant Vic.Atl.Vicentí 1Santfeliuenc FC 3

TT8

Anònim ha dit...

Dejemonos de guerrillas inútiles, ya que esto es agua pasada y pensemos en animar al equipo para el trascendental partido del domingo, ya tendreis tiempo de rajar¡¡¡¡

Força Santfe¡¡¡¡