diumenge, 29 de març del 2009

Decepció !!!

El Santfe ha fet un pas enrere d'envergadura en perdre a Les Grases per 1 a 2 davant el Viladecans. El partit ha estat dominat per les imprecisions d'un Santfe que no ha trobat el seu joc. Els viladecanencs, sense brillantor però amb eficàcia, s'han endut tres punts que deixen el nostre equip tocat. Dues travetes dins l'àrea a Ochoa i Cuca no han estat considerades penal.
Com sembla haver-se fet habitual davant equips de classe mitjana baixa, al Santfe li costa molt entrar dins el joc. El viladecanencs, ben assentats i interpretant el paper que li corresponia, van donar massa problemes i fruit d'això al minut 28 Lerín va estrenar el marcador en avançar-se a David Guisado i picar per alt la pilota.

Rubén Quiles minuts abans havia gaudit d'un parell d'ocasions que no van trobar porteria. El gol no va servir per esperonar el nostre equip, massa espès i sense esma ofensiva. David Martín es va perdre en atac, Ivi no va trobar continuïtat i les escomeses d'Álex Burch van morir a les botes de la rereguarda blanc-i-vermella. La victòria dels visitants a l'intermedi va començar a dibuixar la basarda en l'afició.

A la represa, el Santfe va sortir amb més puixança. L'entrada d'Ochoa i Edu Melé va donar consistència. Al minut 54 unes mans clares d'un defensa del Viladecans van ser sancionades amb penal. Ivi va donar l'empat que semblava obrir les portes dels tres punts. Però quatre minuts més tard, David Fuentes en una bonica jugada individual va clavar el segon i va deixar glaçada Les Grases. L'ex davanter del Santfe ensorrava la temptativa de reacció blanc-i-blava.

Amb el marcador en contra i amb més de mitja hora per consumir, el Santfe va mirar d'acostar-se l'àrea de Ramón, per bé que de manera destarotada. Ochoa al minut 64 en una enginyosa acció dins l'àrea va fer lluir el porter visitant en una aturada antològica. El desordre es va anar estenent i els minuts van passar sense capacitat de reacció. Dues travetes dins l'àrea, a Ochoa i Cuca respectivament, no van ser sancionades com a penal, el que va fer empipar l'afició en un epíleg molt deslluït.

A l'acabament, decepció pregona d'una afició que comença a resignar-se a seguir veient el Santfe a Preferent una temporada més.

La Gimnàstica Iberiana, no perdona

Una jornada que va començar amb expectatives generoses s'ha transformat en decepció. El Torreforta va empatar al camp del Roquetenc a 1 i cedia així dos punts que podrien haver pemès al Santfe retallar de manera substancial el desavantatge de tres punts. La Gimnàstica Iberiana no ha fallat al seu feu i ha batut El Catllar per 2 a 1, per la qual cosa consolida el seu lideratge, amb una distància de set punts amb el Santfeliuenc. Està clar que el primer lloc s'allunya, si no de manera definitiva, sí de manera preocupant. El Sants no ha pogut jugar a Magòria atès el precari estat del terreny de joc a causa de les pluges que han caigut en les darreres hores.