diumenge, 26 d’abril del 2009

El Santfe resisteix a Catllar amb 9 fins al minut 87 i acaba perdent

El Santfeliuenc va viure la jornada més complicada i amarga de la temporada. Jugant amb nou futbolistes, el nostre equip va ser capaç de resistir durant més de 50 minuts per mantenir el 0 a 1, però als darrers minuts -87' i 89'- va rebre dos gols que van acabar amb totes les esperances. Les expulsions d'Ochoa i Jacobo, i el desequilibri de l'àrbitre en les seves decisions, van condemnar un equip que torna a malbaratar una bona ocasió.
Pocs podien pensar al minut 10, quan Jordi Vidal va estrenar el marcador, que les coses es torçarien tant. Els primers minuts van ser un monòleg santfeliuenc. El Catllar va fer la sensació de ser un conjunt entregat i sense esma per inquietar la porteria del jove Albert Duran. Els blanc-i-blaus no van tenir l'encert per resoldre. De mica en mica, però, els tarragonins van començar a aprofitar la reculada santfeliuenca per provar-se en atac.

Dues accions condicionarien la història del matx. Al minut 42, Jacobo havia de marxar als vestidors per protestar una falta assenyalada per l'àrbitre, Deniz Kilzidag. I dos minuts més tard, José Antonio Ochoa va veure la segona groga en rebutjar amb la mà un llançament local.
Les sensacions no podien ser més pessimistes. El Santfe havia de defensar l'exigu 0 a 1 amb notable inferioritat de condicions. Tot i així, els futbolistes que entrena Andrés González van fer un exercici de professionalitat admirable i van resistir amb solvència durant prop de 50 minuts, i inclús van gosar donar més d'un maldecap la defensa rival. Tot l'esforç, però, va ser endebades . Al minut 87, Santi Acedo va aprofitar una centrada per rematar de cap en posició dubtosa. Dos minuts més tard, en una acció similar, Mendoza va fer el segon gol que capgirava el marcador i ensorrava molta i molta feina.

Derrota dolorosíssima d'un Santfe lluitador que va merèxer millor premi en un partit marcat per les expulsons de Jacobo i Ochoa, i per les desencertades decisió d'un col·legiat que no va aplicar el mateix criteri amb tarragonins i santfeliuencs.

El proper partit davant el Sitges, que està en hores molt baixes, ha de servir, si més no, per recuperar el tercer lloc. Si el Santfe guanya i el Torreforta punxa al dificilíssim feu de la Iberiana, recuperarem la tercera plaça. Ara cal, però, esperar que el Terrassa confirmi la seva continuïtat a Segona B, i és que els vallesans s'han complicat la vida amb els resultats d'aquesta jornada. I després... esperar que hi hagi dos ascensos catalans de Tercera a Segona B, una cosa que és més que possible.
El Catllar: Dani, Oriol (Calvet, 25'), Ferri (Andreu, 61'), Tudela, Raúl (Mendoza, 70'), Mercadé, Armengol, Budesca, Ike, Nando i Santi Acedo.
Santfeliuenc FC: Albert Duran, Guillem Costa, Alberto, Jacobo, Jordi Vidal (David Martín, 88'), Cuca, Diego, Edu Mele (Iñaki, 30'), Ochoa, Quiles (Dani Texeira, 80') i Álex Burch (Carceller, 70').
Àrbitre: Deniz Kilzidag, de la delegació de Terrassa. La seva actuació va ser molt dolenta. No va aplicar el mateix criteri amb uns i altres i va perjudicar notòriament el Santfeliuenc. Va mostrar trageta groga als locals Tudela, Mendoza i Mercadé; i als santfeliuencs Jordi Vidal i Ochoa. Va expulsar per doble targeta groga el tarragoní Mercade (89') i als santfeliuencs Jacobo (42') i Ochoa (44'). Jacobo va deixar el camp per targeta vermella directa.
Gols: 0-1, 10' Jordi Vidal; 1-1, 87' Santi Acedo i 2-1, 89' Mendoza.
Incidències: Municipal d'El Catllar, assistència de 125 espectadors. Dues hores abans de començar el partit, una tempesta va deixar inundat el terreny de joc. Finalment, el Sol va sortir i va ser la seva feina per poder jugar.

Aquest era l'estat del terreny de joc una hora i mitja abans de començar el partit.

El juvenil no pot segellar la permanència

El juvenil va fer un petit pes enrere en perdre a les Grases per 0 a 2 davant la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca. Els blanc-i-blaus van buscar amb insistència el gol però no van tenir la punteria esmolada. Els visitants, que van demostrar efectivitat i qualitat, van sentenciar el partit a l'inici de la represa en transformar un penal. Els joves santfeliuencs tenen per davant tres partits: Castelldefels B, Igualada i Martorell. Amb una victòria n'hi podia haver prou per garantir la permanència, i el proper partit als Canyars de Castelldefels és vital.

Manu no va poder evitar el segon gol vilafranquí

SantfeFC resultats:

Primer equip: El Catllar - Santfeliuenc FC 2-1

Amateur: Eusebi Güell - Santfeliuenc FC 4-2

Juvenil: Santfeliuenc FC - Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca 0-2

Cadet A: Santfeliuenc FC - Santboià FC 2-2
Cadet B: Esparreguera - Santfeliuenc FC 2-2 (suspès al minut 60)
Infantil: Vinyets Molí Vell - Santfeliuenc FC 0-7
Aleví A: Penya Barcelonista Vallirana - Santfeliuenc FC 0-7
Aleví B: Santfeliuenc FC - Penya Barcelonista Iniesta 2-4
Benjamí A: Santfeliuenc FC - Viladecans 0-9
Benjamí B: Santfeliuenc FC - UE Castelldefels
Prebenjamí: CF SABA - Santfeliuenc FC