dijous, 21 de maig del 2009

El Primer Equip viatja a Torreforta i l'Aleví A, a un pas de Primera Divisió

El desplaçament del Primer Equip a Torreforta i el partit de l'Aleví A davant el Viladecans D són els plats forts d'una jornada que anuncia el final de la temporada oficial.

El Santfe, a confirmar el millor tercer lloc dels dos grups de Preferent a Tarragona
El Santfeliuenc viatja a Tarragona amb l'objectiu d'assegurar-se el millor tercer lloc dels dos grups de Preferent. Si sumem els tres punts podem viure un mes de juny intens, molt pendents dels resultats dels equips catalans que busquen l'ascens a Segona B. Si el Terrassa manté la categoria, necessitarem tres ascensos dels quatre equips que promocionen -Espanyol B, Reus Deportiu, l'Hospitalet i Santboià- per ser de Primera Catalana. D'altra banda, una victòria al feu tarragoní ens permetria encara arribar a l'última jornada amb alguna opció de jugar la promoció si el Sants perd o empata davant el Viladecans.
El nostre rival, el CD Torreforta, s'ha enfonsat al tram final de la competició i arriba a la penúltima jornada sense res en joc després d'haver comandat la classificació durant generosos passatges de la lliga.
Recordeu, el Santfe juga el seu últim partit a domicili el proper diumenge, a les 11:45h, en el Municipal de Torreforta. Dirigirà el matx el barceloní Lluís Company Jiménez.
L'Aleví A, a un punt de l'ascens
El proper dissabte serà un gran dia per al nostre futbol base. L'Aleví A és a un pas d'assolir un brillant ascens a Primera Divisió. Els joves futbolistes blanc-i-blaus han fet una campanya extrordinària i ara només necessiten sumar un punt davant el Viladecans D per ser campions.
El partit de l'Aleví A que ha de significar l'ascens es juga aquest dissabte a les 11:30h al Parc Esportiu de Les Grases.
La Directiva del Santfe fa una crida a tots els socis i simpatitzants perquè gaudeixin d'aquest ascens i ho visquin amb nosaltres el proper dissabte.

SantfeFC Agenda
Primer equip: CD Torreforta - Santfeliuenc FC
Municipal de Torreforta, diumenge 24 a les 11:45h.
Aleví A: Santfeliuenc FC - UE Viladecans D
Parc Esportiu de Les Grases, dissabte 23 a les 11:30h.
Aleví B: Escola Futbol Gavà E - Santfeliuenc FC
Municipal Can Torelló, dissabte 23 a les 14h.