diumenge, 3 de maig del 2009

El Santfe remunta i aconsegueix una victòria que el situa tercer

El Santfeliuenc va aconseguir una victòria molt treballada davant la UE Sitges en imposar-se per 2 a 1. El partit es va complicar de valent ja que els suburencs s'avançaven a través d'un penal transformat per Motoso al minut 75. A les acaballes, el Santfe va saber treure el geni adormit i gràcies als gols de Javi Pozo i Álex Burch va capgirar el marcador. Amb aquests tres punts el nostre equip recupera la tercera posició, ja que el Torreforta ha perdut al feu de la Iberiana per 2 a 1. La Gimnàstica Iberiana s'acosta a l'ascens després de l'empat a 2 del Sants davant l'Alcarràs.
El primer acte va ser ensopidíssim. El santfe no va aconseguir teixir joc i el Sitges, molt limitat, gairebé no va existir en atac i va convertir el reaparegut David Guisado en un espectador. Només alguns detalls d'Álex Burch i una rematada de Quiles van fer treure la son de les orelles als aficionats.

A la represa, el Santfe va sortir més entonat. Quiles i David Hinojo van fregar el gol en dues boniques accions que van fregar el gol. Tanmateix, el Santfe va tornar a decaure, cosa que va aprofitar el Sitges per apropar-se a la porteria de David Guisado. Al minut 75 el sitgetans van treure profit d'un acció dins l'àrea de Rafa Vílchez. El gironí Zapata Sánchez va xiular penal en considerar que Alberto havia travat l'esmentat Vílchez. Motoso no va desaprofitar l'ocasió per estrenar el marcador.

Amb el gol en contra i amb l'horitzó enterbolint-se, el Santfe es va abocar a l'atac. Al minut 80 la justa expulsió del central sitgetà Andreu va desencallar el joc ofensiu blanc-i-blau. Al minut 82 Javi Pozo va rematar a boca de gol una centrada perfecta d'Álex Burch per signar l'empat. Quatre minuts més tard, amb el Santfeliuenc enfurismat, Álex Burch es va endinsar dins l'àrea per creuar una pilota que després de picar al pal es va clavar a les xarxes. El 2 a 1 va desfermar l'alegria. Álex Burch va ser llargament ovacionat i esperonat. I ell ho va agrair.

David Guisado no va poder aturar el penal malgrat le seva gran estirada

El Santfeliuenc salva tres punts que serveixen per alimentar l'esperança d'un tercer lloc que pot tenir recompensa. El temps ho dirà. De moment ens aferrem a la il·lusió de veure la propera temporada al nostre primer equip a Primera Catalana. Haurem d'estar pendents a la permanència del Terrassa i a l'ascens de dos equips catalans de Tercera a Segona B. El Terrassa ha salvat els mobles i ha empatat a dos amb el València Mestalla i es jugarà la salvació definitiva al camp de l'Alzira, que ja ha perdut la categoria.

Santfeliuenc FC: David Guisado, Guillem Costa (Dani Texeira, 63'), Alberto, Jordi Vidal, Iñaki (Javi Pozo, 79'), Cuca, Carceller (Ochoa, 56'), Diego, Quiles (David Martín, 87'), Hinojo i Álex Burch.

UE Sitges: Borja, Áxel, Alberto, Andreu, Óscar (Joni, 87'), Fede, Marc Guzmán, Carlos, Medina, Motoso (Cristian, 79') i Rafa Vílchez (Nacho, 84').

Gols: 0 - 1, Motoso, 75'; 1 -1, Javi Pozo, 83' i 2 - 1, Álex Burch, 86'.

Àrbitre: Diego Zapata Sánchez, de la delegació de Girona, la seva actuació va ser discreta. Va mostrar targeta groga els santfeliuencs Guillem Costa, Iñaki, Jordi Vidal i Alberto; i als sitgetans Fede, Carlos, Motoso i Rafa Vílchez. Va expulsar per doble targeta groga el suburenc Andreu (81').

Incidències: Parc Esportiu de Les Grases, assistència de 150 espectadors. L'entrada més fluixa de la temporada i és que aquesta és una assignatura pendent que no acabem d'aprovar. Matí assolellat, temperatura de 22 graus.

El Juvenil frega la permanència

El nostre juvenil ha donat un pas gairebé definitiu per a la permanència a Primera Divisió després de superar el Castelldefels B per un convincent 1 a 3. Amb la salvació s'assolirà un dels objectius prioritaris del club pel que fa al futbol base. També a prop és l'ascens a Primera del nostre Aleví A. Les properes jornades seran decisives per assolir un nou èxit de la pedrera del club.