dissabte, 26 de setembre del 2009

Un golàs de Dani Texeira rescata un punt per al Santfe

UE POBLE SEC 2 - SANTFELIUENC FC 2
Estadi: complex Esportiu de La Bàscula
Assistència: 175 espectadors
Àrbitre: Jorge Pertegal Méndez (Delegació de Granollers)
Temperatura: 23 graus amb el cel descobert


El Santfeliuenc va mostrar moltes cares al Complex de la Bàscula. Algunes de bones; altres de dolentes i millorables. Al final, l'empat a dos fa justícia ja que el nostre equip no hauria merescut marxar de buit del feu provisional del Poble Sec abans que s'acabi de col·locar gespa artificial a la vella Satàlia.
Un gol tan providencial com bonic de Dani Texeira al minut 83 va salvar un punt i va deixar un somriure als rostres de la nombrosa afició santfeliuenca que començava a mostrar-se preocupada. L'empat, però, no ha d'amagar algunes carències que cal anar llimant. Amb aquest punt el Santfe en suma 4 i es situa tretzè, fora de les posicions de descens.
El Santfeliuenc va saltar a La Bàscula convençut de la victòria però a la vegada trasmentent dubtes. El Poble Sec, molt delmat per les baixes, va treure massa rendiment d'accions en què la rereguada santfeliuenca s'hauria d'haver mostrat més cohesionada. Sortosament el nostre equip va començar a prendre el domini i passat el quart d'hora Álex Burch va avisar en una rematada dins l'àrea que va salvar Carulla. El domini es va acabar traduint en gol. Un fantàstic Dani Texeira va definir amb admirable habilitat dins l'àrea una contra iniciada per Jacobo.
Tanmateix el gol no va servir per consolidar el joc del Santfe sinó que va esperonar els locals. Albert Duran es va lluir a una rematada del versàtil Jaco (minut 38) que va donar el primer avís seriós. Cinc minuts més tard el Poble Sec no va perdonar i Marc Ribas, amb sorprenent facilitat i des de la balconada de l'àrea, va batre Albert Duran en la seva sortida desesperada. L'empat era una rigorosa gerra d'aigua freda abans d'enfilar els vestidors.
L'empat va fer mal i el Santfe va començar la represa amb molta inseguretat. L'equip es precipitava en una atonia preocupant que va aprofitar l'ariet Jaco per fer el segon gol al minut 59 en aprofitar de cap un servei de falta des del vèrtex de l'àrea.
Tocava apel·lar a l'heroica per esmenar un resultat delicadament negatiu i inesperat. L'adversitat va fer reaccionar el Santfeliuenc que va posar setge la porteria barcelonina per bé que sense massa continuïtat ni ordre. Sortosament un inspiradíssim Dani Texeira va alleujar les preocupacions i va signar taules en rematar de cap, de manera esplèndida i potent, una falta executada per Diego. Amb el gol de l'empat tots dos equips es van donar per satisfets tot i que el Santfe podria haver fet el tercer en algun rampell de geni protagonitzat per Álex Burch i Iván Fuentes que no va acabar de reeixir.
El gol va donar un empat merescut que ara cal fer bo el proper diumenge davant el CF Peralada. Necessitem començar a enfilar-nos a la classificació per tal de situar-nos en la zona temperada en una temporada en què els equips catalans de Segona B poden donar molts malsdecap.
UE Poble Sec: Carulla, Nabil, Jaume Ros, Xavi Seguí, Segura, Marc Ribas, Marcel, Eric, Jaco (Adam, 86'), Fran (Vasco, 76') i Marc González (Xavi Carrillo, 46').
Santfeliuenc FC: Albert Duran, Cristian Escudero (Dani Sánchez, 79'), Alberto, Iñaki, Jordi Vidal (Iván Fuentes, 56'), Arcos Palote, Diego, Jacobo, Quiles (Ochoa, 71'), Dani Texeira i Álex Burch.
Gols: 0-1, Dani Texeira, 26'; 1-1; Marc Ribas, 43'; 2-1, Jaco, 59' i 2-2, Dani Texeira, 83.
Àrbitre: Jorge Pertegal Méndez, la seva actuació va ser correcta. Va mostrar targeta groga els barcelonins Jaume Ros i Marcel; i els santfeliuencs Alberto i Cristian Escudero.
Incidències: gran presència de seguidors santfeliuencs que va superar en número els aficionats locals.
Quadern de notes:
- Malgrat que el joc no va ser brillant, l'empat cal donar-lo per bo. La propera setmana serà cabdal no fallar a casa davant un Peralada que ha tingut un inici de lliga excel·lent.
- Debut amb la samarreta del Santfeliuenc d'Arcos Palote. Un futbolista amb una currículum extraordinari arriba a Sant Feliu a contribuir a consolidar el projecte del club a Primera Catalana.
- Iván Fuentes segueix sumant minuts. Ara només cal que trobi el secret de fer gols.
- Diego i Dani Texeira es confirmen com dos valors sòlids d'aquest Santfe 2009-2010.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

visto lo visto creo que el empate fue justo aunque con un poco de suerte podriamos haber ganado ,vamos santfe ahora a por el peralada suerte para el proximo partido.quiero pronunciarme sobre un jugador q es de la cantera, la semana pasada no jugo ni un minuto ,y esta no ha ido ni convocado tendriamosc q darle mas oportunidades a los de casa pero hay q respetar las decisiones del entrenador, confio es que vuelva a contar con ese gran jugador q es dani maldonado. el tiempo me dara la razon, suerte chaval y a por todas.

jesus m. ha dit...

El equipo debe de encontrar una regularidad en el juego, porque ya como he dicho varias veces, el equipo hay momentos que juega muy bien y creo mucho peligro, en canvio otros se ve muy desbordado.

En esos momentos malos, creo que deberia de entrar mas la experiencia de los veteranos, hecharse el equipo a las espalda y sino se juega bien parar el partido lo mas que se pueda.

Por lo que se habla de Maldonado, siempre que jugo fue muy trabajador, de los que mas trabajaron para el equipo, aunque eso si, yo añadiria que hay se puede sentir algo "raro" ya que no juega en su posicion y eso conlleva una posible adaptacion.

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

claroo que siii maldonadoo i david martin ruless

MIAU ha dit...

Los equipos modestos no podemos desaprovechar la cantera y menos
cuando tenemos una perla con nombre
propio Dani Maldonado,.
Asi nos a ido los dos partidos ultimos.
Animo chaval cuando juegues en tu sitio te sales.

Anònim ha dit...

A mi me gustaría recordar que en la plantilla hay 23 jugadores, que en esta categoría solo se pueden hacer tres cambios, y que dani de las 4 jornadas que llevamos ha salido de titular en dos de ellas ( por su calidad y sobre todo por su gran trabajo)por lo tanto entiendo se que se le esta dando el protagonismo que merece, no seamos impacientes tiene que adaptarse poco a poco.

Anònim ha dit...

no entiendo a veces a los entrenadores un jugador q juega los dos primeros partidos de titular el siguiente no juega nada ,y el siguiente ni va convocado q me lo expliquen ni es tan bueno ni es tan malo ,yo creo q tiene q tener paciencia este jugador , y el entrenador darle la suficiente confianza, para q el vaya cogiendo su sitio poco a poco para q se afianze en el equipo. suerte maldonado y a dejarte la piel en el campo como siempre lo haces.

andy ha dit...

vamos santfe el domingo vamos a ganar al peralada necesitamos a nuestra aficion asin q el domingo todos a las grasas y ganar.viska el santfe.