dilluns, 19 d’octubre del 2009

Tots preparats: la gran festa del Santfe ja és aquí

Aquest dijous 22 d'octubre arriba el dia més esperat, el dia en què tot el Santfeliuenc es presenta a la ciutat. Nervis, il·lusió, alegria i molts somnis per a una temporada que va començar amb l'ascens del nostre Primer Equip a Primera Catalana i que dos mesos després ens deixa un escenari més que esperançador: el Primer equip es consolida en una categoria per la qual vam lluitar molt; el Juvenil encapçala la classificació i comença a despertar l'interès de tothom; el Benjamí va llançat; el Promeses ja aconsegueix els primers guardons... en definitiva, renovem la passió per uns colors i un equip en un projecte que és de tota la ciutat, de tot Sant Feliu. Un projecte que ens compromet.

A les 18 hores, convocatòria
Us recordem que tots els nostres jugadors estan convocats al Parc Esportiu de Les Grases a les 18 hores i han de venir degudament uniformats amb el xandall del club. A partir de les 18:30 hores arrencarà la desfilada inaugurant-la el Promeses i continuada pel Prebenjamí, Benjamí B, Benjamí A, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil, Futbol Sala i Primer Equip. Després de la desfilada es procedirà a la preceptiva sessió fotogràfica.

A les 19: 15 hores serà el moment dels parlaments a càrrec del nostre President, Alberto Prieto Carretero, i de les autoritats de la ciutat.

L'acte clourà amb el partit amistós que disputaran, a les 20 hores, Santfeliuenc i FC Barcelona (Juvenil A de Divisió d'Honor).

Demanem a tots els pares, socis i aficionats l'assistència en un acte tan especial. De ben segur alguna sorpresa us espera.


El Primer Equip clourà l'acte en un partit amb convidat de luxe, el juvenil A del FC Barcelona que milita a Divisió d'Honor

Aquesta presentació servirà també per a retre un merescut homenatge al nostre Primer Equip. La comunicació de l'ascens a Primera Catalana es va fer oficial el tres d'agost, el que va impedir una celebració com cal per a una gesta històrica. Per això hem pensat que res millor que convidar el FC Barcelona per celebrar amb tota l'afició i la ciutat l'ascens a una categoria que ens posa al mapa del futbol català.

Tenim moltes ganes i estem plens d'il·lusió. Comptem amb tu per a una tarda vespre que serà màgica !!!

El FC Barcelona juvenil es presenta Sant Feliu

El Juvenil A que entrena l'ex futbolista Francisco Javier García Pimienta serà l'il·lustre convidat en la nostra cerimònia de presentació. La gran pedrera del futbol espanyol arriba a Sant Feliu amb algunes absències ja que Albert Dalmau, Javier Espinosa, Adrià Carmona i Sergi Gómez han estats convocats per la Selecció per a la disputa del Mundial sub 17 que se celebrarà a Nigèria. Malgrat aquesta circumstància, el Barça que veurem a Les Grases serà un equip d'enorme qualitat. Alguns futbolistes de l'equip B completaran la llista de grans jugadors que desfilaran per Les Grases.

La plantilla del FC Barcelona Juvenil A per aquesta temporada és la següent:
Entrenador: Francisco Javier García Pimienta.
Porters: Carlos Casternado i Álex Sánchez (Juvenil B).
Defenses: Pau Albertí (San Francisco), Albert Dalmau (Juvenil B), Sergi Gómez (Juvenil B), Iván Balliu (Juvenil B), Carles Planas i José Carlos Terrón.
Migcampistes: Isaac Cuenca (Damm), Rafa Alcantara (Cadet A), Martí Riverola, Luis Gustavo Lades, Javier Espinosa (juvenil B) i Sergi Roberto (Juvenil B).
Davanters: Jordi Esteve (Terrassa), Gael Junior Etock (Juvenil B), Jonathan Rodríguez i Adrià Carmona.

Barça TV enregistarà imatges
Les càmeres del Barça TV han confirmat la seva assistència. La televisió oficial del FC Barcelona serà present al Parc Esportiu de Les Grases en aquest atractiu partit d'homenatge i reconeixement al nostre Primer Equip.


Recordeu, us esperem a tots aquest dijous a Les Grases. Vine a la gran festa del futbol santfeliuenc!


FEM CLUB, FEM CIUTAT, FEM AFICIÓ!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Una Pregunta, solo Xandal no han de llevar la equipación(la de jugar)??

Gracias

Anònim ha dit...

Para las fotos oficiales, la equipación de jugar. Para el desfile, el chándal.


Gracias.

jesus m. ha dit...

El partido lo dan en directo por barça tv?? es que en la parrilla de programacion a las 20.00 horas del jueves dan el programa barça a l'hora, y no pone nada de este partido.

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

No, supongo que caparán imágenes para dar un reportaje.

Gracias