dimecres, 18 de novembre del 2009

El Santfeliuenc felicita el CF Calafell per la seva feliç iniciativa: Esport sense insults

Ens volem fer ressò de la feliç iniciativa que ha endegat el CF Calafell. L'equip del Baix Penedès s'ha adherit activament a la campanya "Esport sense insults" i ha desplegat un seguit d'actuacions per promoure un esport cívic en què les agressions verbals hi estiguin desterrades. Els calafellencs han promogut aquesta noble iniciativa en els partits del seus primers equips masculí i femení, i han estès la campanya a instituts del municipi i altres àmbits del futbol català. El seu president, Luis del Fresno, ha acollit una idea que busca eradicar la violència i l'agressivitat verbals dels terrenys de joc.
La campanya de conscienciació va néixer arran de l'activisme d'un grup d'àrbitres de la província de Màlaga. Aquests àrbitres van mostrar samarretes amb el lema deporte sin insultos, tot esperonant els clubs a apostar per un projecte cívic.
Hi trobareu més informació al web http://www.deportesinsultos.com/

Des del Santfeliuenc Futbol Club fem suport a aquesta iniciativa: entre tots hem d'aconseguir un esport net en què el respecte i les bones formes per a l'equip rival, entre aficions i per a l'àrbitre siguin norma comuna.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

kar sem iskal, hvala

Anònim ha dit...

pues, ya lo has encontrado!!
TT8

Anònim ha dit...

eso, eso.