dilluns, 30 de novembre del 2009

La contra de la crònica

Tempus fugit. La jornada tretze i el cel grisenc no convidaven a presagiar el millor dels nostres dies. I malauradament quan la sort és esquiva per al Santfe ho és de debò. Impotència, impotència i impotència, tanta com els tres pals, les ocasions desaprofitades, el penal errat en el límit del temps i la lesió de José Antonio Ochoa. Com em va confessar un amic, se'ns va quedar cara de ximples.
No ens queda altra que seguir dipositant tota la confiança en aquest equip que està escrivint les pàgines més boniques de la nostra història moderna. El proper dissabte pujarem a l'autocar per anar a Sant Feliu de Guíxols amb la convicció decidida de fer un gran resultat.
I una bona notícia per acomiadar aquesta contra un xic contrariada. José Enrique Gusano Alonso, "Gusi", ha estat pare. Enhorabona a tota la família de "Gusi" per tan feliç i dolça arribada.

Si aquesta falta magistralment llançada per Iván Fuentes no hagués topat amb tots dos pals la sort del partit hauria canviat de manera radical. Una llàstima

Diego i Dani Texeira s'ho van haver de mirar des de la grada


Els nostres companys Natàlia Arroyo i Manel Burón ho van retransmetre per a la històrica Ràdio Igualada. L'emissora de la capital de l'Anoia va tenir la deferència de fer sonar l'himne del Santfeliuenc per explicar la centenària vida del nostre club



Vicente Garrido, tan enfeinat com sempre

5 comentaris:

el chaparrito ha dit...

La peña Maldonado.A la direccion del club.
Sr presidente.

Nos agradaria estar vinculados con el sanfe,aportando esfuerzos,ideas, y todo aquello,que enriquezca, al club.Como sabe,le comente, la idea de hacer cosas, bueno por algo se empieza.Espero acepten esta binculacion peña-club

jesus m. ha dit...

Gran idea!! seguramente sea la primera peña que se hace en el sanfe dedicada a un jugador, yo ya me uni a la peña en el facebook.

Asi que animo y haber si montais algo guapo!

Por cierto, hablando del facebook, hay un grupo que se llama sanfeliuenc, se le podria dar mas publicidad mediante la web y crear eventos para que la gente acuda a ver los partidos, en si esta semana jugadores del juvenil crearon un evento para reclamar que venga gente a animarle este sabado.

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

Creo que es una excelente iniciativa.

Para los neófitos: ¿cómo podemos entrar a los facebooks a los que alude Jesús?

Muchas gracias

Anònim ha dit...

SI YA ESTAS EN FACEBOOK TE VAS A APLICACIONES LUEGO GRUPOS Y ENCONTRARAS LA PEÑA DANI MALDONADO VERAS LOS MIEMBROS Q HAY Y AHI ES DONDE TIENES Q APUNTARTE.
VIVA LA PEÑA DANI MALDONADO Y VISCA EL SANTFE.

Anònim ha dit...

SI ESTAS APUNTADO EN FACEBOOK TIENES Q ENTRAR EN APLICACIONES, LUEGO BUSCAS GRUPOS Y VERAS LA PEÑA DANI MALDONADO. ENTRAS Y VERAS TODOS SUS MIEMBROS AHI TE TIENES Q APUNTAR ESPERO Q LO ENTIENDAS. VIVA LA PEÑA DANI MALDONADO Y VISÇA EL SANTFE.