dilluns, 14 de desembre del 2009

El Santfeliuenc supera el Marianao i suma tres punt d'or

SANTFELIUENC FC 2 - MARIANAO POBLET 1
Parc Esportiu de Les Grases
Assistència: 200 espectadors
Àrbitre: Ponsatí Clavaguera (Delegació de Girona)
Temps: 6 graus i cel entelat. Hi va caure una fina capa d'aigua que barrejada amb la temperatura gèlida va convertir el matí futbolístic en un exercici d'heroisme de tots els presents

El Santfeliuenc ha conquerit el cim simbòlic dels vint punts. És cert que la victòria no ens ha permès pujar cap lloc en la classificació però allò positiu és que l'equip puntua amb fluïdesa i demostra jornada rere jornada que pot competir amb garanties. Un gol del reaparegut i sempre fonamental Diego i un altre del genial Álex Burch van segellar la sisena victòria a Primera Catalana. La lliga supera el 40% de la competició i el Santfeliuenc segueix fent els deures. El proper diumenge un os com la Montañesa ens espera. Tot és possible. En aquest Santfe hi hem de creure.
El Santfeliuenc va sortir al camp amb les idees tan fredes com la gèlida i terrorífica temperatura que van haver de suportar els 200 valents i valentes que van gosar passar el matí a Les Grases. Parralejo va mirar de teixir joc amb la seva bota/guant i el sempre inspirat Diego va començar a despullar les febleses defensives santboianes. Tot i així el partit es moria en l'espessura del centre del camp. No va ser fins al minut 24 quan una jugada va escalfar la graderia. Una acció espectacular i desbordant de força de David Hinojo va culminar amb una centrada tan potent com precisa que va rematar Diego al fons de la xarxa. El Santfe havia obert el camí de la victòria.
El gol va fer reaccionar el jove Marianao. Els seus dos homes més perillosos, Camprubí i Romo, van tractar d'arribar a la porteria de Carlos però les seves accions quedaven sobretot en intencions. Tanmateix a manca de dos minuts per arribar al descans, Camprubí va tenir a les botes l'empat. La seva rematada dins l'àrea petita va marxar fora gràcies a l'oposició de Jordi Vidal.
Després de la represa el Santfeliuenc es va assentar amb més convicció i va dominar amb autoritat. Álex Burch va desbordar amb facilitat per la banda esquerra. El domini es va traduir en gol que va arribar arran d'una passada de Parralejo a la zona de mitjos que va aprofitar Álex Burch. El genial extrem santfeliuenc es va endinsar dins l'àrea visitant per sortejar el porter en una paràbola extraordinària que va escalfar la grada. Amb el segon gol els visitants es van començar a descompondre i el debutant en l'onze titular Álex García va fregar el tercer gol en una rematada potent que va fer lluir el porter dels de Sant Boi.
Amb el partit perdut els visitants es van llançar a l'atac deixant bastant desprotegida la defensa. Els atacs del Marianao, ben controlats per la rereguarda acabdillada per Iñaki i per un sempre eficient Carlos, eren contestats amb contres del Santfeliuenc que mai no van trobar com a destí la xarxa per una certa ansietat a l'hora de rematar. A les acaballes, Javi va posar l'epíleg amb gol del Marianao quan el partit ja estava consumit i el temps es desintegrava.

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Jordi Vidal, Iñaki, Parralejo (Jacobo, 67’), Álex García (Quiles, 84’), Diego, Hinojo, Iván Fuentes (Javi Pozo, 76’) i Álex Burch.
CD Marianao Poblet: Sergi Ubach, Dani Amante, Javi, Ivo, Pere, Piñol, Alberto (Marc, 55’), Raúl, Camprubí (Sergi Teixidó, 55’), Fran (Dos Santos, 72’) i Romo.
Gols: 1 - 0, Diego, 24'; 2 - 0, Álex Burch, 54' y 2 - 1, Javi, 91'
Àrbitre: Enric Ponsatí Clavaguera, la seva actuació va ser correcta. Els jugadors s'ho va posar fàcil. Targetes grogues als santfeliuencs Dani Sánchez, Alberto i Parralejo; i als visitants Dani Amante, Piñol i Marc.

Quadern de notes:
- Sense fer un partit brillant el Santfeliuenc va superar un examen complicat.
- Diego va tornar després del descans obligat i injust de quatre partits, i com és habitual el seu rendiment va ser excel·lent.
- Parralejo ens segueix il·lustrant amb el seu exquisit toc de pilota i visió de joc.
- Álex García es va reivindicar amb la seva feina honesta al llarg de 84 minuts.
- El Marianao està pagant la inexperiència en una categoria dominada per la veterania. Aquest equip és lluny del que va ser campió de Preferent i que la temporada passada va coquetejar amb la Tercera Divisió.

Jordi Parralejo va tornar a imposar la seva classe

1 comentari:

Anònim ha dit...

jesus m. ha dit...
Bien chavales!! Gran alegria la de hoy!! Y ahora toca un gran reto puntuar en el campo de la Montañesa!!

Un saludo y viska el sanfe!!