diumenge, 20 de desembre del 2009

Una acció desgraciada impedeix el Santfeliuenc cloure l'any per la porta gran

CF MONTAÑESA 1 - SANTFELIUENC FC 1
Municipal de Nou Barris
Assistència: 300 espectadors
Àrbitre: Jordi Gómez Díaz (Delegació de Barcelona)
Temps: 6 graus. El sol que va lluir a la capital va alleujar els efectes del rigorós fred


Quina llàstima!!! El Santfeliuenc va demostrar massa coses per assolir tan poc premi. Una falta d'entesa entre Dani Sánchez i Carlos va ser aprofitada pel davanter local Toni per donar un punt als barcelonins. Els nostres van fer un gran partit, fregant per moments la perfecció. David Hinojo va inaugurar el marcador tot just abans d'arribar al descans. Alberto va tenir a les seves botes la sentència però la seva rematada la va treure un defensor de la Montañesa a la ratlla de gol. S'acaba així un any que ens deixa moltes coses agradables i un objectiu clar d'aquí al 6 de juny: continuar un any més en una categoria adient per al nostre club. Aquesta és feina de tots.
La Montañesa havia demostrat al primer terç de lliga prou poder com per respectar-la. I de fet tothom pensava que el Santfeliuenc hauria de suar de valent i fregar la perfecció per treure un resultat convincent del Municipal de Nou Barris. Els grocs-i-negres són un conjunt amb futbolistes que fan un joc directe i que poden causar estralls en accions a pilota aturada. Carlos va haver d'estar molt atent en aquest tipus d'accions. En la primera mitja hora Sánchez, en un llançament de falta, i Xavi Jiménez, a boca de canó, van estar a prop d'inaugurar el marcador per als locals.
Però a banda d'aquestes contingències, normals per l'escenari, els futbolistes que entrena Andrés González es van mostrar molt ferms i mai no van deixar jugar amb comoditat el seu adversari. Dani Sánchez i Álex Burch ho van provar per les bandes i en més d'un cop van deixar en evidència la rereguarda local. Burch, en una centrada precisa (37'), va estar a punt de trobar la rematada de Quiles. Un minut abans del descans es produiria la jugada que va donar el gol blanc-i-blau. Dani Sánchez va fer una de les seves clàssiques i explosives pujades per banda dreta per deixar un servei a mitja altura que va ser coronat amb un cop de cap esplèndid de David Hinojo. Un gran premi per buscar el descans i per rearmar la moral.
Després de la represa la Montañesa va sortir decidida a esmenar el rumb del partit. El Santfeliuenc, però, va seguir valent i a estones va fregar la brillantor, malgrat el contratemps més inoportú que mai de la lesió al turmell de Jordi Parralejo.
La millor ocasió dels locals va ser de Toni al minut 72. L'espigat davanter barceloní va engaltar un fort xut a la balconada de l'àrea que va fer estremir el cor dels aficionats santfeliuencs. El Santfe resistia i resistia i no renunciava a l'atac. Alberto al minut 80 va culminar una gran jugada d'atac però un defensor barceloní va treure la pilota al llindar de la ratlla de gol. El nerviosisme es va estendre a la banqueta local i a la graderia, que pressionava de valent.
El temps va passar fins superar el límit del minut 90. I al 93, zass!! Gallega d'aigua freda de rigor quan tots ens vèiem amb tres punts. Toni va aprofitar el gran regal per empatar i deixar el Santfe i l'afició amb un pas de nas.
El Santfeliuenc arriba a l'aturada de la competició per les festes nadalenques amb 21 punts. Onze per damunt dels llocs oficials de descens, per bé que aquesta temporada l'amenaça del descens s'amplia a un parell d'equips més. Si el nostre Santfe manté aquesta línia de joc i resultats no haurà de tenir cap problema per mantenir la Primera Catalana en l'any del debut. Aquesta és feina compartida i l'afició de Sant Feliu ha de respondre a la crida del seu equip. El proper dimecres sis de gener, Diada de Reis, tornem a jugar una final i el rival serà el Montcada de Jaume Creixell. T'hi esperem!!!
CF Montañesa: Marc Ramírez, Gerard Creus, Edu Aljama, Xavi Rovira, Denis (Morillo, 72'), Rubén, Xavi Jiménez (Toni, 46'), Joan, Villegas, Sánchez (Santander, 77') i Quim Araujo.
Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Iñaki, Jordi Vidal, Joserra (Jacobo, 53'), Diego, Parralejo (Cristian, 58'), Quiles (Iván Fuentes, 76'), Hinojo i Álex Burch.

Gols: 0-1, Hinojo, 45'; 1-1, Toni, 93'.
Àrbitre: Jordi Gómez Díaz. La seva actuació va ser correcta. Va mostrar targeta groga els local Edu Aljama i Sánchez; i als santfeliuencs Joserra, Quiles i Carlos. Va expulsar amb targeta vermella directa l'entrenador local Miki Carrillo i el jugador Sánchez quan ja havia estat substituït.
Incidències: Es va fer un minut de silenci en memòria de la mare de l'entrenador de la Montañesa, Miki Carrillo. Els darrers 10 minuts van ser viscuts amb molta intensitat per la banqueta local i per la seva afició, que va descarregar les ires contra l'assistent que cobria la zona de tribuna.

Quadern de notes:
- S'acaba l'any en què el Santfeliuenc va inscriure el seu nom a Primera Catalana per primera vegada. L'adaptació a la categoria està sent positiva. Ara cal rematar la feina al 2010.
- En un cap complicadíssim com Nou Barris el Santfeliuenc va donar un to excel·lent.
- Els 14 futbolistes del Santfe que van jugar al feu barceloní mereixen ser destacats pel seu compromís i entrega. Només una acció desgraciada ens va privar d'un gran i merescut premi.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Una autentica lastima lo del gol en el minuto 93...despues del partidazo que se hizo en Nou Barris merecimos los 3 puntos.

Y una lastima por el chaval, que para mi, fue de los mejores del partido.

Animo santfe!

Diablo Blanquiazul ha dit...

Fue un auténtico partidazo del equipo, tenemos que seguir por este camino y no pasaremos apuros a pesar de la nube negra en forma de descensos compensados. Ahora de cuatro partidos hay tres en casa hay debe radicar nuestra fortaleza.

Y ante todo quiero dar muchos ánimos a Dani Sánchez, por la gran temporada que esta realizando y que no puede empañarse por la jugada desgraciada del domingo.

Y a todos los integrantes de la familia del Sanfe ( jugadores, padres, socios, simpatizantes ) os deseo unas felices fiestas.

FORZA SANTFEEEEEEEE

Anònim ha dit...

Gracias equipo, gracias por hacernos soñar y por todo en un año tan especial en el que hemos llevado con orgullo el nombre de nuestro club por estadios con solera.

Ojalá algún día tengamos una ciudad que se dé cuenta de que el amor al deporte empieza por el club que nos representa.

Un abrazo a todos en estos días de adviento.

Bon Nadal
Feliz Navidad
Nos vemos en el 2010