dimarts, 26 de gener del 2010

Protagonistes involuntaris

En l'edició d'avui dimarts els mitjans de comunicació esportius es fan ampli ressò de la jugada que va suposar el gol de l'empat del FC Vilafranca i que va tenir com a protagonista el veterà porter vilafranquí Xavi Saperas.
Saperas, que la temporada passada va defensar la porteria del Torreforta, és el porter menys golejat de la Primera Divisió Catalana 2009-2010 ja que només ha rebut 12 gols en 19 partits, però des del passat diumenge ha saltat a la fama per ser també un porter golejador. Segons explica Saperas al diari Sport, pàgina 2 del suplement "Futbol Català": "Era la última jugada y teníamos una falta a favor. Yo le dije al capitán, Pere Costa, que se fueran todos a rematar y que yo me quedaba en el centro del campo, pero él me contestó que fuera yo, que ya se quedaría él. Puchi nos dio el OK. Se lanzó la falta, hubo un rebote, me llegó el balón y, desde dentro del área fusilé a gol. ¡Fue increíble!". El porter, natural de Valls i de 32 años, combina la seva professió d'esportista amb la de pagès al seu poble.
També a Mundo Deportivo, en el seu quadern dedicat al futbol català, es dóna generosa informació de l'acció i titula a la pàgina 3: "Xavi Saperas es converteix en l'ídol del Vilafranca a Sant Feliu". El redactor Manuel Ayala explica com "el gol va portar al deliri els components del conjunt del Penedès que van celebrar-lo amb el seu ídol, i la banqueta visitant, amb el seu entrenador Puchi, van saltar al centre del camp per celebrar el gol de l'empat".
Com veieu, doncs, ni que sigui de manera involuntària, el Santfeliuenc segueix produint notícies. A més, sengles diaris il·lustren la notícia amb fotografies del partit i de l''inusual acció que ens va costar dos punts per bé que no ens pot fer oblidar els primers 45 minuts de luxe que ens va oferir el nostre equip. El proper diumenge a Tortosa ens espera un nova aventura i moltes coses més.