dilluns, 22 de febrer del 2010

David Arcos, 400 partits al futbol català

David Arcos Fernández va complir aquest diumenge el seu partit 400 al futbol territorial català. El futbolista del nostre primer equip va néixer el dissabte 31 d'agost de 1974 a Barcelona i ja des de ben petit va estar íntimament vinculat a l'esport. Va completar la seva formació de juvenil a l'Escola Prat Blaugrana abans de fer el salt a l'equip del seu poble, l'Associació Esportiva Prat, on va jugar 9 temporades, 193 partits i va fer 5 gols. A l'equip pratenc va aconseguir dos ascensos de Preferent a Primera Catalana. Un cop acabat el seu cicle als pota blava va militar una temporada a la UE Sants, on va jugar 24 partits i va fer dos gols. Pubilla Casas va ser el seu nou destí. A l'equip hospitalenc Arcos va ser-hi dues temporades on va jugar 60 partits i va fer la no gens menystenible xifra de 6 gols. De L'Hospitalet va marxar al barri barceloní de Poble Sec per jugar amb el club del districte de Sants Montjuïc. Amb els blanc-i-blaus Arcos va ser-hi 3 temporades i va jugar 84 partits i va marcar 3 gols. Finalment, la temporada passada va jugar al Marianao Poblet, on va sumar 23 partits, va fer 3 gols i va fregar l'ascens a Tercera Divisió. L'estiu de l'any 2009 David Arcos es va comprometre amb el Santfeliuenc on ja ha jugat 16 partits que completen la xifra màgica de 400. A més, el nostre polivalent migcentre va disputar la temporada 1994-95 una promoció d'ascens a Primera Catalana entre Prat i Masnou. En total, 17 temporades repartides entre 14 a Primera Catalana i 3 a Preferent.
El passat dimarts 16 de febrer Manolo Gol escrivia un bonic article al diari Sport tot recordant la prolífica trajectòria d'aquest professional amant del futbol i passava revista a alguns passatges que han acompanyat la seva vida. Enguany comptem amb l'honor que David sigui a les files del Santfeliuenc Futbol Club. Tot un exemple per a joves i veterans.

Felicitats David, perquè 400 partits estan a l'abast de molt pocs futbolistes
Per molts anys!!!



David Arcos amb el posat de concentració en els minuts previs a l'encontre jugat a Peralada i que ha significat el seu partit 400 al futbol territorial català.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

FELICIDADES PALOTE!!!
RESULTA ADMIRABLE QUE DESPUES DE 400 PARTIDOS SIGAS SIENDO UN EJEMPLO DE TRABAJO Y COMPROMISO, COMO DEMOSTRASTE AYER EN PERALADA. SIGUE ASÍ PARA QUE EN TU 18ª TEMPORADA LLEGUE TU 1er PARTIDO EN TERCERA.
UN ABRAZO DE UN ADMIRADOR CERCANO!

Anònim ha dit...

grande palo

Conrad ha dit...

Desde Sabadell uno del Marianao que te desea que consiguas lo que no pudiste la temporada anterior.El ascenso a 3ª con otro equipo del Baix Llobregat.
un saludo y felicidades

Anònim ha dit...

ese palote!!!

Anònim ha dit...

me alegro un monton de tener buenas noticias tuyas alguien que te recuerda con todo corazon pero creo que necesitas una poda en las greñas. un beso y un abrazo.

Anònim ha dit...

Oye mister no sabiamos q eras tan importantee!!jaja a ver cuando nos invitas a verte a un partido q eres un crak. Un beso de parte de dos subcampeonas de cataluña!!

Felicidadesss palote!!