diumenge, 14 de març del 2010

La contra de la crònica... On tour

No va ser la jornada que havíem somiat però, al capdavall, són coses del futbol. Malgrat l'ensopegada, que va tenir un posat de drama crepuscular, hem d'estar enormement agraïts a un equip que en el seu debut a Primera Catalana està portant la imatge del nostre club i la ciutat amb molt més que dignitat. Tot el que hem dit al llarg d'aquests mesos avui té més vigència que mai. El compromís del grup de professionals dirigits per Andrés González ha estat la clau de volta d'aquesta esplèndida temporada que, passi el que passi, ja té guanyat l'excel·lent. El Santfe 2010-2011 tornarà a ser, com poc, a Primera Catalana... tinguem memòria.
Jornada de futbol ... i televisió. La televisió pública de Catalunya ens va fer una visita sorpresa per al progama Futbol Cat que presenta el nostre benvolgut amic Jordi Sunyer. La redactora i el càmera que van cobrir el partit van fer un treball magnífic i no van escatimar esforços per recollir allò que representa un dia de futbol a Sant Feliu. En un futbol atacat pel virus endèmic de la crisi social és admirable la feina que fan els companys de Futbol Cat, l'últim reducte prometèic per als amants del futbol romàntic. I sobretot, servei públic en temps de banalitats i lleugereses.
Podreu veure les imatges que van recollir els nostres amics aquest dilluns a partir de les 20:30 al Futbol Cat de Canal 33 en la seva secció dedicada als viatges pel futbol català: "On Tour"

Pocs podíem imaginar que amb una renda de dos gols el Santfe acabaria perdent

El càmera de Futbol Cat va estar molt atent a les imatges que dibuixen un dia de futbol a Sant Feliu

L'ex president Antonio Rodríguez Mateo va recordar alguns passatges de la història del Santfe

El president, Alberto Prieto, va parlar del present del club

Andrés González atén els micròfons de TV 3 després del partit

2 comentaris:

jesus m. ha dit...

Siempre que viene Canal33 nos meten 4 goles, y equipos que acaban descendiendo...

Un saludo y viska el sanfe!!

Anònim ha dit...

Qué le vamos a hacer!
Pero a pesar de eso es muy de agradecer que se interesen por el Santfeliuenc