dimecres, 28 d’abril del 2010

El dissabte tots serem Club Bàsquet Santfeliuenc

El proper disssabte 1 de maig tots serem Club Bàsquet Santfeliuenc. El nostre club germà comença la seva cursa per a l'ascens a la LEB Plata contra els granadins del Grupo Salmerón CB Guadix. Serà un dels més grans espectacles de la temporada esportiva a la ciutat. Com sempre hem dit els èxits del CB Santfeliuenc són també els èxits del Santfeliuenc Futbol Club i per això demanem als nostres socis, aficionats i ciutadania en general que el dissabte a les 18 hores tots fem suport a un equip que està donant tants i tants èxits a la ciutat i que està portant el nom de Sant Feliu arreu d'Espanya. L'entrada per al partit és gratuïta i el nivell de bàsquet altíssim.

Ja ho sabeu, dissabte a les 18 hores CB Santffeliuenc Eninter - Grupo Salmerón CB Guadix al Palau d'Esports, i diumenge a les 12 hores Santfeliuenc FC - Guíxols, al Parc Esportiu de les Grases. Dues cites cabdals per a un cap de setmana de passió.



La jove afició del CB Santfeliuenc la prepara grossa per rebre el Guadix al Palau en la primera eliminatòria de les fases d'ascens a l'Adecco LEB Plata. No hi falteu!!!

2 comentaris:

Diablo Blanquiazul ha dit...

Ahi estaremos para dar ánimos al CB Santfeliuenc y conseguir una victoria y una renta de puntos que de cierta tranquilidad para el largo viaje a tierras granadinas.

Força Santfe

Anònim ha dit...

Som-hi CBS què podeu perquè sou extraordinaris. I això sí, diumenge a les 12 tothom a a Les Grases. Passem llista!!!

Visca el Santfe!!!