dilluns, 26 d’abril del 2010

La contra de la crònica

Vivim en un núvol, un núvol deliciós del que no volem abaixar-nos. A Les Comes ens hi vam sentir orgullosos d'un equip nostre que ens fa feliços, i això ho mereix tot. El Santfeliuenc Futbol Club està fent història de la grossa en la primera participació a Primera Catalana i amenaça amb més coses. Tenim sis finals que hem de gaudir sense cap pressió però sí amb molta il·lusió. Ja podem parlar obertament del somni de Tercera Divisió sense amagar-nos, sense que ningú ens titlli d'ingenus. I tot això és gràcies a l'esforç generós i desinteressat d'un grup d'amics que dia rere dia estan creient, des de la feina, el silenci i el compromís, en un projecte construït per la mà del mestre Andrés González i que pot portar el nostre centenari Santfe a la fita més gran en 104 anys de vida.
El proper diumenge 2 de maig Sant Feliu té una cita amb el bo i millor de la seva història esportiva i ciutadana. Necessitem una resposta massiva i decidida de tot el teixit social de la ciutat. Per a moltes generacions de santfeliuencs el somni de la Tercera Divisió ha estat vist com una quimera. Ara n'estem més a prop que mai, però sense el teu suport el nostre èxit no tindria sentit. En les properes hores us farem avinent el programa que tenim preparat perquè visquis un diumenge amb el Santfe que ara sí ha de marcar el punt d'inflexió.
A Les Comes vam respirar un aire de Tercera Divisió. El magnífic escenari i el bon ambient que s'hi vivia ens va fer somiar més que mai amb el que podria ser per a tots nosaltres un Santfe a la categoria de bronze del futbol espanyol. Mentre somiem no podem deixar d'homenatjar un futbolista, David Arcos, que amb la seva acció final, gairebé jugant-se el físic, va sintetitzar tot el que és aquest Santfeliuenc 2009 - 2010. Tot un senyor del futbol català amb majúscules.

Moltes felicitats, equip!!!
Moltes felicitats, afició!!!
Gerard Bonsoms, un nou porter per al Santfe procedent de l'Europa de Lliga Nacional juvenil, escalfa a Carlos

La nostra estupenda físio, Marta Saula, ens fa una demostració de la seva qualitat tècnica

La tribuna de Les Comes va aplegar un bon nombre d'espectadors

Les Comes, un escenari magnífic on el Santfe va fer un pas de gegant