divendres, 18 de juny del 2010

Andrés González renova el seu compromís amb el Santfeliuenc

Andrés González complirà la quarta temporada a la banqueta del primer equip després que hagi arribat a un acord amb la directiva que presideix Alberto Prieto.
El tècnic cornellanenc va arribar a la banqueta del Santfeliuenc a la temporada 2007-2008 procedent del Sant Ildefons. González substituïa Joaquín Martín Ayala, l'home "miracle" que va aconseguir retornar-nos a Preferent en l'any del Centenari. Al llarg d'aquests tres anys els números d'Andrés González han estat esplèndids i s'han vist coronats amb l'ascens a Primera Catalana i una brillantíssima temporada en aquesta categoria en què s'ha fregat l'ascens a Tercera Divisió, circumstància que no es donava des de feia mig segle. Andrés ha dirigit en 106 partits el nostre equip, amb un balanç de 50 victòries, 24 empats i 32 derrotes.

Continuïtat per repetir l'èxit de la temporada passada
La voluntat d'Andrés González és mantenir el bloc de jugadors que va aconseguir l'ascens a Primera Catalana i que enguany ha deixat en tan magnífica classificació el nostre històric equip. Ara serà qüestió que tota l'afició de Sant Feliu s'enganxi amb un projecte que fa patxoca i en una categoria on tornarem a trobar grans del futbol català.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

gran noticia buen entrenador ,mejor persona

Diablo Blanquiazul ha dit...

La renovación de Andrés es una gran noticia, justo premio al gran trabajo que ha realizado.
Felicidades Andrés, y suerte para la próxima temporada!!!!