diumenge, 6 de juny del 2010

El Santfeliuenc tanca la temporada per la porta gran i en un quart lloc històric

UE RUBÍ 1 - SANTFELIUENC FC 3
Estadi: Municipal de Can Rosès
Assistència: 200 espectadors
Àrbitre: Xavier Rubio Ponsatí (Delegació de Girona)
Temps: temperatura de 21 graus amb cel entelat. Hi va ploure lleugerament

Punt final a la temporada i quin punt final. El Santfeliuenc va derrotar el Rubí per 1 a 3 en una gran exhibició ofensiva del nostre equip que finalment es va fer amb un quart lloc impressionant que ha superat amb escreix totes les expectatives.
El Santfeliuenc no es va estalviar ni un gram d'esforç ni li va tremolar el pols per assolir la victòria. El primer quart hora del nostre equip va ser esplèndid. De les cames del reivindicatiu Maldonado per banda esquerra va sorgir molt bon futbol. I davant porteria Diego en un parell d'ocasions i Jarabo en un cop de cap que va topar amb el travesser van ensenyar la cara d'un equip al que li han separat dos punts del paradís de Tercera. Els locals van mirar d'inquietar una mica Carlos i el brasiler Fernando Kroeff va demostrar en un parell d'oportunitats la infinita qualitat que atresora. Carlos va fer una exhibició de relexos en una pilota que va llindar la ratlla de gol en la situació més complicada del primer temps.
Malgrat aquesta revifada rubinenca el Santfeliuenc sempre va tenir més convicció per emportar-se els punts. Al minut 40 el nostre equip aconseguia una justa recompensa a través de l'exquisit Jarabo. L'ex jugador del Vilanova va inventar-se un xut magistral a llançament de falta lateral. Un tret que va sorprendre el veterà porter del Rubí Moreno. I tres minuts més tard una gran jugada iniciada per un activíssim Dani Maldonado amb combinació amb Jacobo va acabar a les botes d'Alberto, que amb un tret potent i precís va posar el 0 a 2 al marcador. Un excel·lent i merescut resultat per enfilar el descans amb confiança.
La represa no va canviar gens l'escenari. El Santfeliuenc va jugar bé, a estones fins i tot va fer un joc brillant de control i contracop amb les idees clares. Dani Texeira va substituir Diego.El pratenc es podria haver fet un fart de gols si hagués aprofitat tres clares ocasions. Texeira en un futbolista que té una facilitat impressionant per teixir jugades de perill. Els rubinencs, en una de les seves poques ocasions ofensives, van donar-li emoció al partit en aconseguir el veterà Juan Pedro l'1 a 2 en aprofitar una centrada. Als darrers minuts alguna jugada perillosa del Rubí va posar amb l'ai al cor els molts aficionats santfeliuencs desplaçats al Municipal de Can Rosès. Especialment meritòria va ser una aturada de Carlos al minut 87 a rematada dins l'àrea petita de Gerard. Carlos ha completat una temporada brillantíssima i aquesta aturada antològica era un digne epíleg. Al Santfeliuenc li mancava, però, el premi d'un tercer gol que fes justícia a la diferència entre tots dos equips. Dani Texeira, per fi, va veure la xarxa en culminar de manera extraordinària l'última oportunitat del Santfe 2009-2010.
El Santfe ho va celebrar. El Santfe havia aconseguit un quart lloc històric en l'any de l'estrena a Primera Catalana. Potser serà un premi sense recompensa però ens hem de treure el barret davant d'un equip fantàstic que dissabte a la novena Festa de l'Esport va ser guardonat de manera compartida amb el CB Santfeliuenc, com el millor de l'esport local.


UE Rubí: Moreno, Kiki, Gerard, Miguel, Juan Pedro, Germán, Genís (Juanjo, 70'), Carles (Pedro, 6'), Juanlu, Fernando Kroeff (Ponsich, 73') i Vicente.
Santfeliuenc FC: Carlos, Cristian (Jordi Vidal, 82'), Joserra, Iñaki, Alberto, Jacobo, Diego (Dani Texeira, 56'), Jarabo, Javi Pozo, Francisco (Arcos, 89') i Maldonado.

Gols: 0 - 1, Jarabo, 40'; 0 - 2, Alberto, 43'; 1 - 2, Juan Pedro, 70'; 1 - 3, Dani Texeira, 89'.
Àrbitre: Xavier Rubio Ponsatí, la seva actuació va ser bona. Va mostrar targeta groga el local Juan Pedro i els santfeliuencs Jacobo i Javi Pozo.
Incidències: Més d'una cinquantena de seguidors santfeliuencs van acompanyar l'equip en el comiat a la temporada 2009 - 2010. Al final, satisfacció per haver complert amb l'objectiu d'assolir el quart lloc.

Quadern de notes:
- Punt final a una temporada molt bonica que només pot rebre una qualificació: matrícula d'honor. Enhorabona a tota la plantilla i cos tècnic que tant i tant ens han fet gaudir. Ara comença la cursa per preparar el Santfe 2010 - 2011 que tornarà a ser de Primera Catalana... i qui sap.