dijous, 29 de juliol del 2010

Dilluns de tornada a la feina per al segon Santfe de Primera Catalana

Aquest dilluns dia 2 d'agost a les 20 hores els jugadors del Santfeliuenc Futbol Club estan cridats al Parc Esportiu de Les Grases per al retorn als entrenaments i l'inici de la pretemporada. Serà dia de retrobaments i també de cares noves per al segon periple del nostre equip a la categoria d'or del futbol català. Una categoria que la temporada 2011-2012 tindrà nou format ja que hi haurà dos grups de 18 equips. La Federació Catalana manté per aquesta última Primera Catalana tres ascensos a Tercera Divisió; en canvi, només dos equips perdran la categoria i s'integraran a la nova Segona Divisió -un híbrid de l'actual Preferent i de Primera Territorial-.

Andrés González manté el bloc de jugadors que va fregar l'ascens a Tercera Divisió. L'objectiu per enguany: seguir treballant amb professionalitat per fer del Santfe un equip amb aspiracions en l'última Primera Catalana amb grup únic.

22 jugadors per a un projecte seriós que no renuncia a res
El Santfeliuenc 2010 - 2011 serà un Santfe conegut atès que 19 futbolistes repeteixen de la passada temporada. Això ja és una garantia si tenim present el magnífic debut que els nostres van fer a Primera Catalana. Les cares noves ja conegudes són el defensa Nando (Pobla de Mafumet), el mig ofensiu Edgar (AE Prat) i el davanter Sascha (Gimnàstica Iberiana). La pretemporada, amb un grapat de partits interessants i contra rivals de pes que us detallarem en les properes hores, ha de tenir com a objectiu arribar al 5 de setembre en les milors condicions possibles per afrontar el repte del debut a Les Grases contra un exigent Olímpic Can Fatjó. La Primera Catalana tornarà a ser una aventura apassionant. La participació d'equips històrics garateix un gran espectacle i una gran repercussió als mitjans de comunicació. Sant Feliu hi tornarà a ser representat amb el nostre Santfe. És l'hora que tots ens decidim a donar suport al nostre equip.

Així doncs la plantilla que portarà el nom de l'històric equip de la ciutat serà:
Porters: Carlos i Albert Duran.
Defenses: Dani Sánchez, Cristian, Alberto, Hinojo, Jordi Vidal, Iñaki, Joserra i Nando (Pobla Mafumet).
Migcampistes: David Arcos, Diego, Parralejo, Maldonado, Jacobo, Álex Burch, Dani Texeira i Édgar (AE Prat).
Davanters: Javi Pozo, Rubén Quiles, Iván Fuentes i Sascha (Gimnàstica Iberiana).

El proper dilluns, aquesta imatge es tornarà a repetir