dimarts, 10 d’agost del 2010

Santfe - Europa, segon test contra el flamant campió dels Històrics aquest dijous a les 20 hores

Si aquest dijous sou a Sant Feliu no us perdeu l'interessantíssim segon test del Santfe davant un dels grans amb majúscules del futbol català. El Club Esportiu Europa arriba a Les Grases després de conquerir el Trofeu dels Històrics en derrotar amb comoditat i bon joc el Sant Andreu i davant les càmeres del Canal 33. El Santfeliuenc no s'enfrontava a l'Europa des de l'any 1989, quan tots dos equips militaven a Regional Preferent. Recordeu, aquest dijous a les 20 hores l'Europa visita el Parc Esportiu de Les Grases, un partit amistós però d'altura. L'entrada és gratuïta.

L'Europa vol tornar a ser gran
L'equip gracienc vol que aquesta temporada sigui històrica. L'inici no ha pogut ser més dolç ja que els escapulats han aconseguit el seu primer títol dels Històrics en superar a la final el Sant Andreu, etern rival, per 2 a 0. La Segona B ja no es veu al Nou Sardenya com una quimera sinó com una possibilitat real. La Tercera s'ensuma competídíssima per bé que Espanyol B, Terrassa, Reus, Prat, Cornellà i el propi Europa parteixen un esglaó per damunt de la resta d'equips. Pedro Dólera, l'entrenador miracle del Marianao Poblet, segueix fent camí al futbol català i sempre sap envoltar-se de jugadors competitius que donen un gran resultat. Pel que vam veure a la finals dels Històrics caldrà estar molt atent al lateral dret Narcís, als centrals Alberto González i Àlex Cano o als explosius Remo Forzinetti i Cebrià Queralt.
L'Europa és un dels gran dels futbol català i va ser fundador de la lliga espanyola. Un club que s'enorgulleix de comptar amb una afició entesa, purista i exigent que continua mantenint una gran tradició. Si voleu saber-ne més podeu adreçar-vos a la magnífica web oficial www.ceeuropa.cat/
Plantilla del CE Europa 2010 - 2011
Porters: Cañadas, Belsunce i Gallego (UE Castelldefels)
Defenses: Àlex, Pociello, Diego Suárez, Cano, Aitor Olmo, Narcís (Blanes), Alberto González (UE Cornellà) i Ortega (Gramenet B)
Migcampistes: Delmàs, Ramon Gatell, Neftalí, Iván Álvarez, Valderas, Guzmán (El Masnou), Parrés (Premià) i Aitor González.
Davanters: Remo Forzinetti (Montcada/Manlleu), Jordi Sánchez (Montañesa), Rovira (Premià) i Cebrià Queralt (UE Cornellà).

Més dades
Any de fundació: 5 de juny 1907
President: Guillaume de Bode
Estadi: Nou Sardenya
Aforament: 7.000 espectadors
Adreça: carrer Camèlies, s/nº
Socis: 1800
web oficial: http://www.ceeuropa.cat/
Bibliografia: Ramon Verges, Història d'un històric.
Temporades a Primera Divisió: 3
Temporades a Segona Divisió: 5
Temporades a Segona Divisió B: 1
Temporades a Tercera Divisió: 47
Reconeixements institucionals: Real Orden del Mérito Deportivo (2007), Creu de Sant Jordi (2007) i Medalla d'Or de la Ciutat (2007).


Últim precedent en competició oficial
Regional Preferent, grup II, temporada 1988-89
Jornada 29 (23 d'abril de 1989) Santfeliuenc 1 (Ramón, 85') - Europa 2 (Antonio, 17' i Castillo, 37')
Santfeliuenc FC: Salicrú, Ángel, Fernando, García, David, Sadurní, Lapaz (Juanjo), Ramón, Chiqui, Modrego i Juan Ramón.
CE Europa: Paco, Carmona, Ventura, Gallardo, Gausachs, Ureña, Antonio, Capella, Soriano, Salva i Castillo.

Jornada 11 (27 de novembre de 1988) Europa 3 (Soriano, 27',Capi, 48' i Antonio, 85') -Santfeliuenc 0
CE Europa: Paco, Carmona, Gallardo, Gausachs, Mayoral, Ureña (Jareño), Salva, Capella, Soriano (Antonio), Capi i Castillo.
Santfeliuenc FC: Salicrú, Dani, Buixeda, Santi II, Fernando, Santi I (Pladevall), Marín, Sadurní, Olmo (Abelló), Torres i Juan Ramón.

Fotos de la celebració i l'onze de l'Europa en la final dels Històrics

Arxiu de la memòria: CE Europa - Santfeliuenc FC
Una visita del Santfeliuenc al vell Sardenya. Va ser a la temporada 1986 - 1987 el 22 de desembre de 1986. El Santfeliuenc, de vermell, posa amb la vella tribuna de l'estadi europeista al fons. Hi veiem drets d'esquerra a dreta: Chiqui, Fernando, Udina, Tino, Roldán i Jaén. Ajupits: Pina (massatgista), Juan Ramón, Rengel, Diport, David i Agustín.

Agraïm la col·laboració del CE Europa que ens ha cedit les imatges dels Històrics i que hem extret de la seva pàgina web oficial: http://www.ceeuropa.cat/