dijous, 30 de setembre del 2010

El Santfeliuenc B debuta a Tercera Territorial amb empat

El Santfeliuenc ha tornat a endegar un nou projecte amb un equip B que representarà l'entitat a Tercera Territorial. A diferència, però, d'altres etapes aquest Santfeliuenc B es concep com un equip filial que ha de donar acollida a tota els futbolistes que pugen del nostre juvenil o dels equips juvenils de la ciutat per mirar de fer de pont amb el Primer Equip.
L'estrena en competició oficial va ser més que notable ja que els blanc-i-blaus van empatar a 1 contra l'Escola de Futbol del Baix Llobregat, en partit disputat al Municipal Ricard Ginebreda de la veïna Molins de Rei.
En aquesta nova etapa Avelino Romero, que l'any passat va fer una temporada esplèndida amb l'equip juvenil situant-lo a prop dels llocs d'ascens a Preferent, dirigirà un conjunt de joves futbolistes del planter com ara Aleix Álvarez, Sergi Zarauza, Pol Bas, Cristian Ramos, Chivu, Manel Planellas o Aleix Mirabet per citar-ne alguns.
El proper dissabte a les 18 hores el Santfe B s'estrena a Les Grases contra l'Eusebi Güell. Una bona oportunitat, doncs, per fer suport un equip de futur que aposta pel bon futbol.
Hi podeu veure el calendari del nostre Santfe B clicant aquí i també els horaris