divendres, 29 d’octubre del 2010

El Santfe ha de demostrar solidesa en un escenari propici

CD MONTCADA - SANTFELIUENC FC
Data: diumenge 31 d'octubre
Hora: 12
Jornada: 10
Estadi: Nou La Ferreria
Àrbitre: Enric Ponsatí Clavaguera (Delegació del Maresme)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona (Marcador Catalunya)
Previsió del temps: 17 graus amb cel amb sol i núvols i possible pluja


La victòria convincent contra el Peralada ha de servir com a decidit punt d'inflexió per al nostre Santfe. L'equip va saber reaccionar i ara afronta el partit de Montcada amb la confiança recuperada i amb opcions de sumar la segona victòria a domicili. L'equip vallesà ha començat amb dubtes i les importants baixes que ha tingut respecte al final de la campanya passada es poden notar en una competició tan exigent. El magnífic escenari montcadenc ha de ser propici per a una victòria que ens tornaria a situar en posicions interessants.
Andrés González va trobar el grau de motivació perquè el seus futbolistes reaccionessin i a Montcada espera que es mantingui la mateixa direcció i també la línia ofensiva mostrada a Vilassar de Mar i confirmada contra el Peralada. Per a diumenge el tècnic santfeliuenc no podrà comptar amb Jacobo ni Hinojo.


El CD Montcada mira de no passar els ensurts de la temporada passada
El CD Montcada ha optat per la modèstia i per una substancial retallada en el pressupost per fer front a una conjuntura econòmica delicada. L'inici de lliga ha estat irregular per bé que els 9 punts que sumats els atorga una còmoda renda respecte a les dues posicions de descens. Salvanyà és el futbolista més conegut amb una llarga i rica trajectòria a Tercera Divisió. El Montcada 2009-2010 va travessar un veritable Via Crucis. Malgrat el revulsiu de Jaume Creixell i el desembarcament de jugadors de saba tercerdivisionista no va ser fins a l'última jornada que els vallesans van poder respirar. Enguany, amb un pressupost reduït i jugadors amb menys nom els aficionats montcadencs confien passar una temporada sense tantes aventures per espadats alterosos. Iván Rodríguez, un entrenador que va fregar l'ascens amb l'Horta, espera trobar la clau de la tranquil·litat.

Plantilla:
Porters: Adrià Buetas (Vilassar Mar) i Guille (juvenil).

Defenses: Andrés (Horta), Víctor Cano (Horta), Miky, Jordi Mir (Llagostera), Pacheco, Antón i Javi López (Horta).

Migcampistes: Sanchís (juvenil), Norbert, Salvanyà, Enrique (juvenil), Quique del Amo (Cervelló) i Sergio (Horta).

Davanters: Giráldez (Vilassar Dalt), Quim Solano (Horta), Heras (Horta), Pasqui (Vilassar, juvenil), Kevin (juvenil) i Aitor (juvenil).

Entrenador: Iván Rodríguez.



Últim precedent:
Primera Divisió Catalana (2009 - 2010)
Jornada 17 (6 de gener de 2010): Santfeliuenc FC 2 (Javi Pozo, 72' i Javi Pozo, 79') - CD Montcada 1 (Xavi García, 88')
Jornada 36 (23 de maig de 2010): CD Montcada 3 (Rubén Epitié, 42'; Remo Forzinetti, 68' i Solanas, 87') - Santfeliuenc FC 0