El Santfeliuenc es codemna en els deu primers minuts

UE VILASSAR DE MAR 3 (Isaac, 7'; Isaac, 9 i Iván Villanova, 35') - SANTFELIUENC FC 2 (Sascha, 42' i Dani Texeira, 61')
Estadi: Municipal Xevi Ramon
Assistència: 400 espectadors
Àrbitre: Israel García Membrive (Delegació de Girona)
Temperatura: 17 graus. Matí assolellat

El Santfeliuenc no acaba d'agafar-li el to a la lliga. El Vilassar de Mar va sorprendre i als deu minuts dominava per un preocupant 2 a 0 que es va tornar dramàtic quan Ivan Villanova va fer el 3 a 0 al minut 35. El Santfeliuenc va reaccionar i va gaudir d'un autèntic festival d'ocasions per capgirar el marcador en un partit boig, de poca qualitat i on el sistema defensiu de tots dos equips va fer aigües.
Quin inici més corprenedor!!! El Vilassar de Mar només va necessitar nou minuts per fer dos gols en sengles jugades individual hàbilment coronades per Isaac. El Santfeliuenc, adormit i molt per sota de les seves possibilitats, començava amb el senyal de la derrota. Va tocar reaccionar i el Santfeliuenc ho va fer i de velent. Dani Texeira, Sascha i Álex Burch van tenir a les seves botes no només escurçar distàncies sinó inclús capgirar el marcador. Però del que podia haver estat un bri d'esperança es va tranformar en un cop duríssim quan el bellugadís Ivan Villanova va fer el tercer en una acció en què la defensa blanc-i-blava no va estar gaire a l'aguait. Un 3 a 0 al minut 35 dibuixava un paisatge ferèstec. Els nostres jugadors van apel·lar a l'orgull i Sascha va rematar de cap una centrada d'Alberto que va sorprendre al porter local en la seva mitja sortida. Un gol per respirar i anar-se'n a l'intermedi amb un regust no tan cruament amarg.
La represa va començar molt bé. El Santfeliuenc va dominar de manera aclaparadora. El gol s'estava covant i va ser Dani Texeira qui el va fer tot aprofitant una pilota dins l'àrea petita. El gol va provocar un efecte devastador i va convertir el joc en una mena de bogeria ofensiva. Diego va llançar una falta que es va estavellar al travesser; el local Mendoza va tenir la sentència en un contracop que també es va estavellat a la fusta; Javi Pozo acte seguit va tenir a les botes l'empat en una rematada franca que va treure el porter i Sascha no va saber definir en un mà a mà amb Rafa.
Amb el partit absolutament trencat i on els sistemes defensius eren pur element decoratiu, el Santfe es va abocar a l'atac, el que va fer que quedessin clamorosos forats que els locals no van saber aprofitar gràcies, en molts casos, a l'encert de Carlos. A les acaballes, una centrada d'Alex Burch es va passejar per la ratlla de gol i una rematada de José Antonio Ochoa va sortir fregant el pal dret. Eren els darrers sospirs d'una derrota que, malauradament, es va gestar en nou minuts terribles que van tatuar a foc la nostra dissort.
Aquest equip necessita una alegria i estem convençuts que amb les victòria hi arribarà. Cal confiar en un bloc que ha donat tantes coses a l'esport de la ciutat.

UE Vilassar de Mar: Rafa, Carmona, Planes, Dani, Arnau, Edu, Iván Villanova, Mendoza, Àngel (Aliou, 75'), Rodri (Vílchez, 63') i Isaac (Ballús, 77').
Santfeliuenc FC: Carlos, Cristian, Alberto, Arcos, Iñaki, Dani Sánchez (Edgar, 73'), Javi Pozo (Ochoa, 73'), Diego, Sascha, Dani Texeira (Quiles, 73') i Álex Burch

Gols: 1 - 0, Isaac, 7'; 2 - 0, Isaac, 9'; 3 - 0, Iván Villanova, 35'; 3 - 1, Sascha, 42' i 3 - 2 Dani Texeira, 61'.
Àrbitre: Israel García Membrive, la seva actuació va ser correcte. Va mostrar targeta groga els locals Isaac, Carmona i Mendoza; i als santfeliuencs Quiles, Javi Pozo, Diego i Alberto.
Incidències: el Vilassar de Mar va tornar a apofitar la visita del Santfeliuenc per presentar tots els seus equips. Al descans, la directiva santfeliuenca va ser convidada a un generós pica-pica per part dels homòlegs maresmencs.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc va llançar la sort del partit en nous minuts desastrosos. Després, un gavadal d'oportunitats i més oportunitats que ens va fer mereixedors de sumar un punt.
- S'estan rebent molts gols. Per a un equip que s'ha caracteritzat amb Andrés González per la solidesa defensiva sorprèn molt aquests 15 gols en 8 partits. Cal millorar perquè malgrat que s'estan fent gols, la fragilitat defensiva barra les nostres aspiracions.
- El Vilassar de Mar és millor equip que el de la temporada passada si bé va fer moltíssimes concessions defensives.