CD MONTCADA 2(Paski, 10' i Aitor, 29') - SANTFELIUENC FC 2 (Dani Texeira, 72' i Álex Burch, 77')
Estadi: Nou La Ferreria
Assistència: 250 espectadors

Àrbitre: Enric Ponsatí Clavaguera (Delegació de Girona)
Temperatura: 17 graus. Matí amb sol i núvols

El Santfeliuenc va reaccionar a temps per salvar un punt i esmenar un marcador que es va posar molt coll i amunt al minut 26. Els montcadencs dominaven per un amenaçador 2 a 0 que ens va tornar a recordar un relat que s'està repetint massa sovint. En els darrers 20 minuts el Santfe va prémer l'accelerador tot aprofitant que els locals s'havien quedat amb deu. Dani Texeira, en rematar amb comoditat una centrada, i una genialitat d'Álex Burch, van salvar-nos de la derrota en un partit molt deslluït en què vam tornar a concedir massa per acabar reaccionant de manera tan agònica com desesperada.
El Montcada va sorprendre d'entrada un Santfeliuenc que de nou va sortir adormit, poc concentrat i massa lent. Al primer minut un cop de cap de Solano va fer lluir un Carlos que va comptar amb la col·laboració del pal esquerre. El Santfe no podia controlar els atacs locals i al minut 10 el bellugadís Paski va clavar a la xarxa de rosca una pilota que va sortir des de la balconada de l'àrea. Un golàs que va va deixar estabornit els nostres jugadors. Álex Burch i Dani Texeira van mirar de trenar accions ofensives però les pilotes no van arribar a un Sascha perdut en un illot sempre desasistit. I al minut 29 el segon gol dels locals. En una acció afortunada dels vallesans Aitor va recollir un globus a la frontal de l'àrea gran per engaltar un xut que es va colar de manera espectacular a la porteria. El Santfe havia de reaccionar si no volia marxar de buit d'un camp teòricament accessible. I poc més va donar la primera part. El Montcada en tenia prou especulant i fent-se fort a la línia de mitjos amb el lideratge de Salvanyà, i el Santfeliuenc es consumia perdut enmig del no res. Les perspectives no convidaven a l'optimisme.
A la represa, Andrés Gonzalez va donar entrada a Parralejo i Edgar per reforçar la línia de mig camp i intensificar el joc per bandes. Malauradament els blanc-i-blaus no acabaven de trobar continuïtat en el joc i els montcadencs quan s'apropaven a l'àrea de Carlos podien provocar un incendi per tímids que fossin els seus atacs. El Santfe, però, es va trobar amb la fortuna de manera inesperada. Una acció de contracop executada per Álex Burch al minut 59 va acabar amb una claríssima falta de local Jordi Mir que, a més a més, li va costar la segona targeta groga. Amb inferioritat, els locals es van tancar i el Santfeliuenc va començar a fer un atac constant. Parralejo podria haver estrenat el marcador en un llançament molt intencionat que va trobar resposta en el porter local. Al minut 72 un acció per banda dreta d'Edgar va caure a les botes de Dani Texeira per fer el primer gol i obrir les portes de la il·lusió. El Santfeliuenc es va lliurar a un setge total en direcció única contra la porteria vallesana. Al minut 77 una acció rapidíssima del senyor Burch va acabar amb el 2 a 2. S'havia fet el més difícil.
Amb l'empat a la mà tothom va veure a La Ferreria a l'abast el 2 a 3. El Santfeliuenc, però, no va tenir paciència per mirar de capgirar de manera absoluta el marcador i es va ofegar en un excessiu joc de toc. Només al darrer minut una acció individual molt bonica d'Iván Fuentes, que va culminar amb rematada que es va estavellar al pal per la part exterior, i una rematada desviada de Sascha, van ser les úniques ocasions clares per posar el tres al caseller.
Just repartiment de punts. El Santfeliuenc va tornar a ensopegar amb la mateixa pedra i encara sort que l'expulsió del jugador local ens va permetre recuperar terreny i capgirar un relat que feia mala pinta. Cal millorar perquè el Tàrrega la propera setmana no oferirà tantes concessions com un Montcada discret que va fregar la victòria per acabar demanant de manera desesperada l'hora.

CD Montcada: Adri Buetas, Jordi Mir, Norbert, Andrés, Miki (Heras, 46'), Javi López, Paski, Salvanyà, Quim Solano (Kevin, 54'), Sergio (Víctor, 17') i Aitor.
Santfeliuenc FC: Carlos, Nando (Edgar, 46'), Alberto, Joserra (Parralejo, 46'), Iñaki, Arcos, Diego, Dani Sánchez (Iván Fuentes, 69'), Sascha, Dani Texeira i Álex Burch.

Gols: 1 - 0, Paski, 10; 2 - 0, Aitor, 29'; 2 - 1, Dani Texeira, 72' i 2 - 2, Álex Burch, 77'.
Àrbitre: Enric Ponsatí Clavaguera. El seu arbitratge va ser molt bo. Va amonestar els locals Jordi Mir i Andres; i als santfeliuencs Álex Burch i Parralejo. Va expulsar per doble targeta groga Jordi Mir (59').

Quadern de notes:
- Vam tornar a regalar 2/3 parts del partit. Seguim sense esmenar alguns vicis que arrosseguem des de fa algunes setmanes i que costen molt car: massa lentitud en les transicions atac/defensa i llacunes de concentració en els primers minuts.
- El millor: la voluntat de solucionar un marcador molt advers que es va traduir en un punt que ens va acabar deixant un regust agredolç.
- El Montcada va ser millor al primer temps però el seu conservadorisme el va acabar traint perquè perdés dos punts... i gràcies.