diumenge, 12 de desembre del 2010

El Santfeliuenc compleix i suma tres punts

SANTFELIUENC FC 3 (Javi Pozo, 4'; Parralejo, 46' i Quiles, 91') - UE POBLE SEC 1 (Carlitos, 62')
Estadi: Parc Esportiu de Les Grasses
Assistència: 200 espectadors
Àrbitre: Lluís Brunner López (Delegació de Girona)
Temperatura: 12 graus. Matí amb el cel assolellat

El Santfeliuenc va superar el Poble Sec per 3 a 1 en un partit no gaire brillant però que serveix per a sumar tres punts que donen molta tranquil·litat i consoliden el projecte de club a Primera Catalana. Els jugadors del Santfeliuenc no es van voler oblidar d'un company i amic com Dani Texeira i van saltar al camp portant una samarreta amb el seu nom. Un gest que els honora.
I quin millor homenatge al nostre estimat Texe que començar marcant. Al minut 4 una pilota rescatada a la banda esquerra per Álex Burch va acabar als peus de Javi Pozo que dins l'area petita i amb la col·laboració de la defensa sequista estrenava el marcador. Després del gol l'encontre va circular per un camí d'ensopiment que només alguna acció del motivat Pozo podria haver trencat. El davanter pratenc del Santfe va coquetejar emb el gol en dues clares ocasions. Tot i que el domini va correspondre al Santfe i Diego i Álex Burch desbordaven amb facilitat una defensa contrària bastant precària, el Poble Sec va donar un parell d'ensurts. El primer al minut 16 en un mà a mà entre Uri i Carlos que va aturar el magnífic porter del Santfeliuenc, i el segon, a les acaballes del primer acte, en una acció diàfana per a Romera que van enviar la pilota llepant el pal esquerre.
La segona part va començar com la primera, amb un gol matiner del Santfeliuenc. De nou Álex Burch, molt murri, rescatava una pilota extraviada a la banda per fer una assistència de tiralínies que Parralejo no va desaprofitar i que va comptar un altre cop amb la complicitat de la tova defensa visitant. El Santfeliuenc, però, amb la sentència a la mà es va entregar a la autocomplaença i el Poble Sec ho va aprofiar per recuperar alenada. El visitant Carlitos va sorprendre la rereguarda del Santfe per fer, lliure de marca, un gol que donava una emoció inesperada a manca de prop de mitja hora per al xiulet final. Els sequistes es van anar animant i per bé que no van tenir una gran ocasió sí van obligar a Carlos a estar molt atent i a la rereguarda a drenar més d'una pilota perillosa. El nostre equip, a més, va jugar el tram final amb deu jugadors per una expulsió absurda i molt rigorosa de Dani Maldonado. Sortosament, el Santfeliuenc va saber jugar amb inferioritat i Quiles, en el temps de descompte, va sentenciar de cap sobre la ratlla de gol després d'una centrada precisa del mestre Diego.
Victòria i tres punts que serveixen per a preparar amb optimisme el darrer partit de l'any al camp del líder inexpugnable, la UE Vic. L'equip va ser acomiadat amb aplaudiments en l'últim partit de l'any 2o1o a Les Grases. Un any històric que ens va fer somiar.

Santfeliuenc FC: Carlos, Cristian, Alberto, Iñaki, Arcos, Diego, Edgar (Iván Fuentes, 77’), Parralejo (Jacobo, 65’) Javi Pozo (Quiles, 84’), Maldonado i Álex Burch.
UE Poble Sec: Joan, Xavi Castell, Jaume, Marín, Pollo (Serra, 60’), Cata, Edgar (Cabanas, 88’), Carlitos, Uri, Vicente i Romera (Oliva, 55’).

Gols: 1 – 0, Javi Pozo, 4’; 2 – 0, Parralejo, 46’; 2 – 1, Carlitos, 62’; 3 – 1, Quiles, 91’.
Àrbitre:Brunner López, el seu arbitratge va ser regular. Va mostrar targeta groga els santfeliuencs Maldonado i Alberto; i als sequista Jaume. Va expulsar per doble targeta groga Maldonado (70').

Quadern de notes:
- Punt final del Santfe a l'any 2010 a Les Grases. I com sempre, aquest equip dóna la cara i ens fa sentir orgullosos d'un projecte modest però molt ric en compromís.
- Un deu a una plantilla que ens ha donat moltes coses i que deixa al Santfe consolidat a Primera Catalana. Ara serà cosa de tots i de molts que continuem amb un projecte molt ben conduït.
- El Poble Sec, un clàssic del futbol barceloní, no travessa el seu millor moment i tot i que va lluitar amb obstinació va acabar posant en evidència la seva delicada situació a la classificació.