Santfe i Olesa empaten a dos amb desenllaç trepidant

SANTFELIUENC FC 2 (Quiles, 18' i Arcos, 92') - CF OLESA 2 (Manolo Casto, 18' i Sergi Soler, 91')'
Estadi: Parc Esportiu Les Grases
Assistència: 200 espectadors
Àrbitre: Rafael de San Nicolás García (Delegacio de Penedès-Garraf)
Temperatura: 12 graus; cel entelat

Santfeliuenc i Olesa van empatar a 2 en l'únic derbi baix llobregatí a Primera Catalana. David Arcos va rescatar un punt al minut 92. Un minut abans l'olesà Sergi Soler havia avançat els visitants. Un final emocionant que va substanciar un partit equilibrat que van tenir una part per a cada equip.
Els primers 45 minuts van ser de color Santfeliuenc. Els d'Andrés González es van trobar molt còmodes i van dominar sense gaire problemes un rival absent i a qui li pesa la seva trajectòria declinant Al minut 18 Quiles va aprofitat un rebuig del porter Coca després d'una magnífica jugada personal de Dani Sánchez que va sortejar a tots els rivals que li van sortir al pas. Els nostres futbolistes van controlar còmodament. Una rematada de cap d'Hinojo, un llançament de falta de Diego que va obligar lluir-se el veterà Coca i un xut llunyà de Joserra van ser els millors arguments posar una renda més generosa al marcador.
Després de la represa, però, l'Olesa va anar millorant i el Santfeliuenc es va anar adormint fins gairebé diluir-se. El Santfeliuenc va demostrar una certa inconsistència en el joc i els visitants ho van aprofitar. Primer al minut 62 quan Manolo Casto va posar les taules després d'una còmoda rematada dins l'àrea. I amb el descompte a sobre una jugada brillant del juvenil Pau va er finalitzada per Sergi Soler que només va haver d'empènyer la pilota a la xarxa sota la línia de gol provocant el deliri dels seguidors dits Green Warriors. A la desesperada i amb l'àrbitre mirant el rellotge, Gusi va fer una llarga centrada que va aprofitar David Arcos per enlairar-se dins l'àrea petita i connectar un gran cop de cap que salvava un punt i feia jutícia atès que la victòria visitant era un premi excessiu.
Aquest diumenge el Santfe visita un estadi clàssic del futbol català, Les Comes d'Igualada. Us esperem per continuar donant suport a un equip que torna a fer els deures amb nota a Primera Catalana.

Santfeliuenc FC: Gusi, Cristian, Hinojo, Joserra (Iñaki, 46'), Arcos, Diego, Riquelme (Iván Fuentes, 46'), Dani Sánchez, Quiles (Javi Pozo, 66'), Madonado i Álex Burch.
CF Olesa: Coca, Guarch, Arguisuelas, Dennis, Àlex Ros (Miki, 76'), Uri, Manolo Casro, Sergi Soler, Fité, Fran Rubio (Pau, 57') i Juanito (Nogareda, 57').

Gols: 1 - 0, Quiles, 18; 1 -1, Manolo Casto, 62'; 1 - 2, Sergi Soler, 91' i 2 - 2, Arcos, 92'.
Àrbitre: De San Nicolás García, el seu arbitratge va ser correcte. Va ensenyar targeta groga el santfeliuenc Joserra; i als olesans Manolo Casto i Fran Rubio.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc va tenir convicció per rescatar un punt quan el rellotge marcava el minut 92.
- El nostre equip va mostrar dues cares. A la primera vam dominar però a la segona va faltar continuïtat.
- Gusi va tornar a l'arena futbolística i va demostrar que qui ha estat encara és.
- L'Olesa, una de les gran decepcions de la temporada, va perdre dos punts i encadena onze partits sense guanyar. Una cosa estranya per a una plantilla competitiva.