diumenge, 20 de febrer del 2011

Dani Sánchez salva un punt valuós

UE SANTS 1 (Escabrós, 20') - SANTFELIUENC FC 1 (Dani Sánchez, 78)
Estadi: La Bàscula
Assistència: 200 espectadors
Àrbitre: Xavier Rubio Ponsatí (Delegació de Girona)
Temperatura: 15 graus. Cel entelat


El Santfeliuenc va haver de treballar de valent per salvar un punt al feu barceloní de la UE Sants. Un gol de Dani Sánchez al minut 78 després d'una assistència de Diego va esmenar el rumb d'un equip que va oferir dues cares: la primera part, molt dolenta; la segona, molt millorada i molsosa.
Els primers 45 minuts del Santfeliuenc van ser ras i curt per oblidar. La falta d'intensitat i ritme van entregar mansuetament el nostre equip a les mans d'un Sants que va perdonar tot el que un equip no pot perdonar si vol guanyar un partit. El Santfeliuenc va cometre molts errors defensius i només la mala fortuna del davanter Cano -que es va topar en dues ocasions amb el pal- i la feina espectacular de Carlos, que reapareixia després d'unes quantes setmanes d'absència, van evitar una ferida més gran. Al minut 20 els verd-i-blancs es van avançar en rematar Escabrós de cap i absolutament lliure de marca després d'un servei de cantonada. El Santfeliuenc va naufragar i mai va trobar el seu lloc. El Sants va arribar amb molta comoditat a la porteria però va desaprofitar moltes ocasions per deixar el resolt el partit. El millor que podia passar-li al nostre equip és buscar els vetidors per canviar d'aires.
Després de la represa la truita va girar. Álex Burch i Alberto van donar més equilibri i el Sants va acusar l'esforç del primer acte. El Santfeliuenc va dominar de manera obsessiva però no trobava el camí del gol. Dos llançaments duríssims de Diego van topar amb les mans de Carulla i també una rematada astuta de Quiles. El gol s'estava cantant però no va ser fins al minut 78 quan una jugada que va néixer des de la cantonada va anar a les botes de Diego que va assistir Dani Sánchez i aquest des de la corona de l'àrea petita i amb la cama esquerra va superar el veterà porter del Sants. Era un just premi a la insistpencia del Santfeliuenc. El gol va asserenar les ànsies dels nostres i va esperonar els locals que van dominar més els darrers minuts. Malgrat algun ensurt d'una última hora el Santfeliuenc va saber rescabalar un marcador que a la primera part era molt negatiu.

UE Sants: Carulla, Escabros, Rangel, Manu, Verges, Xavi Pascual, Hamza (Peque, 75'), Fran, Cano, Ivi (Gala, 84') i Edu Allidure (Santamaría, 44').
Santfeliuenc FC: Carlos, Cristian, Fran (Alberto, 46'), Iñaki, Arcos, Diego, Maldonado (Álex Burch, 46'), Riquelme, Quiles, Iván Fuentes (Javi Pozo, 80') i Dani Sánchez.

Gols: 1 - 0, Escabrós, 20' i 1 - 1, Dani Sánchez, 78'.
Àrbitre: Rubio Ponsatí. El seu arbitratge va ser correcte ja que tots dos equips li ho van posar molt fàcil. Va ensenyar targeta groga el local Verges i al santfeliuenc Arcos.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc va protagonitzar el paper de Doctor Jekyll i Mister Hyde. Sortosament vam estar a temps de rescabalar un marcador preocupant.
- Tot continua igual i després dels resultats de la jornada mantenim un matalàs de set punts respecte al segon lloc de descens.
- El partit de la propera jornada contra el Tortosa és clau per guanyar la tranquil·litat.
- La UE Sants va perdonar molt a la primera part i a la segona li va pesar l'esforç i la seva delicada situació a la classificació.