dissabte, 19 de febrer del 2011

Un clàssic amb urgències

UE SANTS - SANTFELIUENC FC
Data: diumenge 20 de febrer
Hora: 12
Jornada: 24
Estadi: LA Bàscula (Carrer del Foc, s/nº)
Àrbitre: Xavier Rubio Ponsati (Delegació de Girona)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona i Sants 3 Ràdio
Previsió del temps: 14 graus; cel amb núvols

El Santfeliuenc ha de buscar els tres punts contra un Sants irregular que està fent una temporada molt discreta. La millor notícia és que Carlos ja té l'alta mèdica a les mans i podrà estar a diposició d'Andrés González. L'entrenador cornellanenc confia en una reacció dels nostre jugadors i més contra un adversari directe que és amb 24 punts -cinc menys que el Santfe- però amb un partit pendent, el que empatava a 1 contra la Gimnàstica Iberiana quan es va susprendre. Els tres punts són molt preuats i el nostre equip no ha de badar en un moment clau de la temporada. Cal garantir com més aviat possible la permanència.

El Santfe torna a La Bàscula
El Santfeliuenc torna a un feu que la temporada passada va ser especialment propici. Enclavat al barri de Montjuïc aquest terreny de joc fa de seu provisional de l'equip santsenc fins que es resolgui una nova ubicació. L'històric equip barceloní que no està tenint massa fortuna a l'hora de trobar un lloc definitiu per estabilitzar-se. El seu camp de Magòria resta tancat a l'espera que l'Ajuntament de la capital prengui una decisió sobre el seu ús.

La UE Sants busca la permanència
En una temporada amb només dos descensos tothom vol fugir d'aquests dos llocs fatídics que suposaran un descens doble. Els barcelonins no estan tenint un bon any tot i que en les darreres setmanes han millorat els resultats, i especialment meritòria va ser la victòria de fa sis dies al camp del Montcada per un convincent 1 a 3. Els de Pep Margui han perdut jugadors importants com Marcos Fortizinetti i Dani Acosta, si bé han recuperat el davanter Dani Tacón, que també havia marxat.
Un partit, doncs, important. El Santfeliuenc ha de sumar per garantir-se un final de temporada tranquil i els barcelonins també voldran fer un pas cap a la permanència.


Primera volta: jornada 5 (3-10-2010)
Santfeliuenc FC 3 (Peque, pròpia porta, 38';Sascha, 44 i Sascha, 88') - UE Sants 2 (Cano, 1' i Acosta, 36')