diumenge, 27 de març del 2011

El Santfe obté un punt treballat en un partit marcat per l'expulsió d'Alberto

SANTFELIUENC FC 1 (Iván Fuentes, de penal, 33') - CD MONTCADA 1 (Heras, 66')
Estadi: Parc Esportiu de Les Grases
Assistència: 150 espectadors
Àrbitre: Juan Antonio Mesones González (Delegació del Maresme)
Temperatura: 16 graus. Cel Ennuvolat

Una expulsió desmesurada d'Alberto abans del descans va condicionar de manera notable la sort del Santfe - Montcada. Va ser una veritable llàstima que un partit que el Santfe tenia ben cosit es trenqués per una decisió arbitral esbiaixada. L'important, però, és que malgrat la inferioritat i la plaga de baixes el nostre equip va salvar un punt que ens sembla valuós tot pensant en el proper partit que serà a Les Grases i contra un Tàrrega que busca l'ascens a Tercera.
El Santfeliuenc va ser millor i va jugar amb le idees més clares que el seu rival en el primer temps. Quiles, Iván Fuentes i Maldonado es van bellugar amb molta gràcia i intenció entre la defensa vallesana, que va fer sensació de debilitat, i van coquetejat amb el gol. Al minut 33, una magnífica acció individual d'Edgar va acabat en penal. Iván Fuentes no va perdonat i va inaugurar el marcador. El Montcada, però, es va estirar tímidament i en una caiguda dubtosa dins l'àrea del veterà Paco Tamudo (37') l'àrbitre va tornat a xiular penal per bé que amb papers invertits. Sortosament, el gran Carlos va demostrat la seva classe i va fet una aturada espectacular volant com un gat a llançament de Sergio. Malauradament, a les acaballes del primer acte una interpretació rigorosa i esbiaixada del reglament va costar la injusta expulsió d'Alberto, i va mutilar així bona part de les aspiracions del nostre equip.
Després de la represa, el Montcada va justificar la superioritat numèrica aplicant un domini sever. Fruit d'aquest domini Heras va empatar en culminar una bonica triangulació ofensiva que va néixer a les botes de Jordi Sánchez i va passar per les de Paco Tamudo. El Santfeliuenc es va prodigar a l'atac en contres per les bandes. Dani Maldonado ho va provar en una rematada que va adquirir una trajectòria parabòlica que podria haver netejat l'escaire. Als darrers minuts el Montcada podria haver fet el segon gol en una rematada clara dins l'àrea petita de Quim Solano, però de nou Carlos va respondre de manera excel·lent. I el Santfeliuenc també va tenir la victòria a tocar en el tram final en una llarga cursa de Javi Pozo que no va trobar rematador quan Maldonado ja estava amb la canya a punt. Dani Maldonado va estar a punt de repetir la magnífica història de Peralada.
Empat que dóna, però, un punt que s'ha de valorar i tractar de fer bo superant el Tàrrega el proper diumenge i un altre cop a Les Grases. Esperem que el matí sigui més benigne pel que fa al temps i ens acompanyeu en un partit molt atractiu ara que els dies es fan més llarg i la llum trenca als carrers.

Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Alberto, Iñaki, Fran, Jorge, Riquelme (Cristian, 46'), Edgar (Javi Pozo, 72'), Quiles, Iván Fuentes (Pol, 79') i Maldonado.

CD Montcada: Adri Buetas, Sergio, Jordi Mir (Heras, 59), Pacheco, Miki, Javi López (Jordi Sánchez, 46'), Paco Tamudo, Salvanyà, Quim Solano, Fran Capilla (Paski, 84') i Norber.

Gols: 1-0, Iván Fuentes, 33'; 1-1, Heras, 66'.

Àrbitre: Mesones González, el seu arbitratge va quedar marcat per la decisió equivocada d'expulsar Alberto. Va mostrar targeta groga als santfeliuencs Alberto, Fran, Maldonado i Cristian; i als vallesans Sergio, Pacheco i Quim Solano. Va expulsar Alberto per dues grogues (44').


Quadern de notes:

- Ens hem de quedar amb el valuós punt que ens apropa a poc a poc a la permanència.
- Els joves Dani Maldonado i Edgar travessen un bon moment i estan aportant coses molt positives en una temporada marcada per les baixes continuades.
- El dia inestable va fer que la nostra diada del soci quedés aigualida. Ho tornarem a repetir.
- El Montcada va tirar de l'experiència de Paco Tamudo i Salvanyà i de la inestimable col·laboració de la superioritat numèrica per sumar un punt que no el treu de zona perillosa.