dissabte, 9 d’abril del 2011

El Santfeliuenc buscarà donar un ensurt al Rubí

UE RUBÍ - SANTFELIUENC FC
Data: diumenge 10 d'abril
Hora: 12
Jornada: 31
Estadi: Municipal de Can Rosès
Àrbitre: Andrés José Páez Brines (Delegació de Tortosa)
Ràdio o TV: Ràdio Marca Barcelona i Ràdio Rubí
Previsió del temps: 24 graus i cel assolellat


Cap de setmana de temperatures més típiques de juny i el Santfeliuenc que visita el Municipal de Can Rosès per jugar contra un Rubí que viu la millor ratxa de resultats de la temporada, i que s'hi ha enfilat al quart lloc i no menysté l'opció de l'ascens a Tercera Divisió. Malgrat l'exigència pel potencial de l'adeversari, el Santfe no descarta donar la sorpresa i sumar tres punts que ja sí ens garantirian la permanència. Per a diumenge, Andrés González recupera Alberto i Dani Maldonado si bé Iván Fuentes cau per acumulació de cinc targetes grogues.


El Santfe visita per segon cop el Municipal de Can Rosès
El Santfeliuenc visita l'escenari on la temporada passada va cloure de manera espectacular la temporada, ja que els futbolistes del nostre equip van superar els vallesans per un contundent 0 a 3. Amb aquest resultat els blanc-i-blaus van aconseguir un fantàstic i inesperat quart lloc en el debut a Primera Catalana. Un Rubí - Santfe sempre és un partit atractiu i per això us animem a que acompanyeu l'equip.

La UE Rubí busca encara el somni de la Tercera Divisió Els vallesans començaven la temporada amb la categoria de favorits. i sota la direcció tècncica d'un dels entrenadors més ben considerat de la categoria, Alberto Fernández Tanmateix, l'inici va ser molt irregular i hi van perdre de vista massa aviat els tres primers llocs. La qualitat dels seus jugadors, però, s'ha acabat imposant i de mica en mica i sense massa soroll s'hi han anat recuperant fins apropar-se a la zona d'ascens que ara és a una distància de cinc punts. El frecent itxatge de Juan Carlos Sanz, ex jugador professional que va passar pel futbol base del Barça, i la qualitat de Fernando Kroeff, Carles Montoro o Fermo fan dels vallesans un dels millors equips de Primera Catalana.


Primera volta:
Jornada 12 (14-11-2010) Santfeliuenc FC 1 (Sascha, 37') - UE Rubí 1 (Galisteo, 18')