dilluns, 30 de maig del 2011

Ara sí, el Santfe serà de Primera Catalana la temporada 2011 - 2012

AD GUÍXOLS 0 - SANTFELIUENC FC 1 (Bioko, 80)
Estadi: Josep Suñer i Arxer
Assistència: 150 espectadors
Àrbitre: David Rodríguez Carballas (Delegació de Barcelona)
Temperatura: 21 graus. Cel amb sol i núvols


Un gol de Bioko al minut 80 va donar tres punts al Santfeliuenc que serveixen per segellar ara sí de manera matemàtica la permanència. El partit va estar dominat per l'equilibri. Tant Guíxols com Santfeliuenc van jugar amb la comoditat de saber que poc hi havia en joc. A manca de deu minuts Bioko va culmimar amb una rematada precisa una jugada trenada. El Santfeliuenc acomiadarà la segona temporada a Primera Catalana a Les Grases el proper diumenge contra el San Cristóbal.

AD Guíxols: Sergi Andrés, Cervera, Pedregosa, Poderoso, Pastor, Borja, Feixes (Nierga, 57'), Sergi Romero, Roca, Santamaría i Rubén Pérez (Marc Medina, 69').
Santfeliuenc FC: Sergi Pagés, Alberto, Hinojo (Brian, 73'), Joserra, Iñaki, Arcos (Jorge, 29'), Edgar (Aleix, 81'), Iván Fuentes, Bioko, Dani Sánchez i Álex Burch.

Gols: 0 - 1, Bioko, 80'.

Àrbitre: David Rodríguez Carballas, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar el local Poderoso i al santfeliuenc Álex Burch. Va expulsar amb doble targeta groga Poderoso (90') i amb vermella directa Llinars (90').

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc es consolida a Primera Catalana. Aquesta és la millor notícia per a un club que la propera temporada començarà un projecte per enfortir la base esportiva i social. Serà aleshores quan mirarem de fer un pas més enllà.
- Malgrat les baixes per moltes i diverses circumstàncies els d'Andrés González han tornat a complir amb nota i fan del Santfe un dels clubs importants al futbol amateur català.