divendres, 10 de juny del 2011

La contra de la crònica. Finale

Final de curs i dia de comiats. Així es resumeix la darrera contra de la crònica d'aquest relat santfeliuenc que vam encetar ara fa dues temporades. Jordi Parralejo, Jacobo i Iñaki deixen el nostre equip i sembla que també el futbol. Més enllà de la decisió definitiva que prenguin, per a la nostra entitat ha estat un veritable luxe poder comptar amb tres futbolistes de la seva qualitat esportiva i humana. Tres futbolistes que han militat en categories molt altes, Jacobo i Parralejo a Segona B, i que van arribar a Sant Feliu amb la il·lusió d'uns joves i que van acabar regalant-nos tres temporades magnífiques que han contribuït de manera decisiva a posar al nostre Santfeliuenc a Primera Divisió Catalana. Se'ns farà difícil no veure'ls a partir d'ara per Les Grases.
I l'última jornada també ens va deixar l'alegria d'una victòria que ens ha situat en una meritòria desena posició. Andrés González torna a ser el responsable directe d'un nou èxit en una temporada que cal admetre que se'ns ha fet molt llarga. El nostre entrenador ha hagut de treballar-hi amb un plantilla molt justa per les contínues baixes. Tot i així, moltes felicitats per un treball digníssim que ha superat molts entrebancs i que ha fet del Santfeliuenc un club important a la primera categoria del futbol amateur català.
I ens quedem amb la imatge del futur i la imatge del futur s'escriu amb el nom dels nostres alevins que van ser homenatjats pel seu brillantíssim campionat i la temporada propera jugaran a Segona Divisió. El futur s'escriu, dèiem, amb els noms de Raúl, Willy, Víctor Tejada, Mario, Killian, Raúl Molina, David, Peiró, Ruf, Sevilla, Adrián i Ricard. I moltes gràcies als seus entrenadors, Dani Maldonado i Toni Peiró.
I no ens oblidem d'Antonio Rodríguez Mateo, símbol del Santfeliuenc d'ahir i d'avui, que va ser reconegut de manera molt bonica a través del nostre president en un dels actes més emotius de la jornada. Al bo de Rodríguez Mateo se'l va veure molt emocionat.
Aquí s'acaba aquest relat de la contra. Ha estat una temporada viscuda amb intensitat però en què la preocupació per la delicada situació econòmica del nostre esport ens ha condicionat. L'Ajuntament de la ciutat es constitueix aquest dissabte a les 12 del matí. Demanem generositat al nou equip de Govern i esperem que l'esport i les entitats esportives siguin elements prioritaris per dibuixar el nou Sant Feliu. Si pensem en ciutat el Santfeliuenc Futbol Club ha de ser un referent en la seva articulació.