diumenge, 14 d’agost del 2011

El Santfeliuenc regala bones sensacions en el primer test de pretemporada

La màquina santfeliuenca comença a engreixar-se i hem d'admetre amb satisfacció que transmet molt bones vibracions. El Santfe va derrotar el juvenil de Lliga Nacional del Centre d'Esports l'Hospitalet per un convincent 2 a 0. Un golàs de Dani De Sande (ex Sant Ildefons) al minut 10, i un altre del jove Pol Bas al minut 33 en aprofitar un rebot dins l'àrea petita, van servir per donar la primera alegria de la temporada a l'afició que es va aplegar al camp de futbol de Les Grases.
Els blanc-i-blaus van imposar la seva superioritat als primers 45 minuts. Ens va agradar molt l'atreviment col·lectiu en atac on la societat que formen De Sande i Ivan Peralta pot donar-nos moltes alegries. També ens va agradar el joc de bandes en què les accions boniques i ben treballades hi van predominar. L'ex jugador del juvenil del Terrassa Carlos Solá, per banda esquerra, i el central Borja van demostrar que tenen cabuda en el projecte. Al minut 10 Dani De Sande va estrenar-se amb la samarreta blanc-i-blava amb un gran gol des de l'exterior de l'àrea gran. Al minut 33 Pol Bas va recollir una pilota dins l'àrea petita per fer-ne el segon. Les tímides accions dels hospitalencs van ser resoltes amb molta seguretat pel jove Víctor Ceprián, un porter amb una brillant trajectòria al futbol formatiu i que enguany debuta a l'equip de la seva ciutat.
La segona part va servir Andrés González per donar minuts a tots els jugadors i per fer les proves que demanen aquests partits que han de fer que el Santfe arribi a l'onze de setembre amb les màximes garanties per fer-hi front a una temporada que serà més exigent que mai i on no val a badar. Confiança, exigència i il·lusió han de ser les premisses que dibuixin un projecte fet amb rigor i dirigit per un tècnic d'absoluta solvència com Andrés González. Desconeixem com aniran les coses... el futur és el regne de la incertesa, però del que estem convençuts és que som en les millors mans. I aquest és el més gran patrimoni d'un projecte que ha de seguir creixent en un any en què el nostre històric club es farà més gran amb l'acord d'aficiliació amb el CFA Escola de Futbol Sant Feliu. Un projecte de ciutat i per a la ciutat que ha de tenir la complicitat de tothom.


Santfeliuenc FC: Víctor, Dani Sánchez, Carlos Sola, Joserra, Borja, Pol, Robert, De Sande, Iván Peralta, Triguero i Vicenç. A la segona part hi van jugar: Carlos, Aleix, Chiri, Adri, Pere, Mario, Edgar, Javi, Aaron, Triguero i Vicenç.

Gols: 1 - 0 Dani De Sande, 10'; 2 - 0 Pol, 33'.

Àrbitre: Betrián Moreno.

Incidències: al voltant d'un centenar d'espectadors al camp de futbol de Les Grases en una tarda amb temperatura agradable, 25 graus. A la banqueta hi va debutar com a segon entrenador Jacobo.

Noves incorporacions
Coincidint amb l'inici de la pretemporada, el Santfeliuenc ha incorporat tres nous futbolistes. Es tracta del lateral Chiri, que posseeix llarga trajectòria a Tercera Divisió amb el Santboià i El Prat i que ha de posar les gotes d'experiència, i els mitjos Robert (Hospitalet juvenil) i Vicenç (Pubilla Casas). De mica en mica, doncs, el Santfeliuenc 2011 - 2012 va adquirint forma definida per al repte de la Primera Divisió Catalana.

Encara no som tots
Al primer partit de la pretemporada no hi van ser pilars que seran cabdals en el Santfe 2011 - 2012 com ara Quiles, Arcos, Hinojo o Dani Maldonado. El davanter Iván Fuentes ha confirmat que es reincorporarà a la plantilla el proper dimarts i encara és dubtosa la tornada de Dani Texeria. Texeira està fent la pretemporada amb El Prat.

El proper assaig, contra el Cornellà aquest dimecres a Les Grases
Els seguidors del Santfe podreu continuar observant la progressió d'aquest equip nostre nou de trinca el proper dimecres a les 20 hores i contra un rival d'envergadura com la UE Cornellà, un dels candidats a assolir la classificació per a la fase d'ascens a Segona B. Un partit, doncs, amb molts ingredients perquè hi hagi una bona presència de públic al camp de futbol de Les Grases.

El primer Santfe de la temporada 2011 - 2012. Moltes cares noves per a un projecte en què hi confiem. Tenim gairebé deu mesos per gaudir amb un equip que ha de comptar amb el suport i la confiança de l'afició.
De Sande va demostrar poder ofensiu


1 comentari:

Anònim ha dit...

Buenas sensaciones las que se pueden sacar del partido del santfeliuenc, teniendo en cuenta la cantidad de jugadores nuevos, y algunos de ellos muy jóvenes.
Personalmente me han gustado el portero Victor que tuvo algunas intervenciones de mérito bastante seguro y cerrando bien la portería, sin duda muy buen portero.
En defensa me gusto Borja, que jugo de central y que sabe sacar bien la pelota jugada desde a tras.
Bien desande en el centro del campo, acompañado de triguero (muy buena zurda), y Pol bas, ocupando mucho campo, e incluso llegando para marcar, y los delanteros Ivan Peralta, delantero rápido y que creo será importante esta temporada, en nuestro club. Y por ultimo Vicens que jugo por la izquierda me parece un jugador interesante.
En fin cosas muy interesantes, por ejemplo Carlos sola el defensa se incorporo bien al ataque.
Esperamos próximo partido para sacar mas conclusiones, difícil rival el cornella de tercera división.
Siempre santfeliuenc .