divendres, 2 de setembre del 2011

El Santfe supera el Ripollet i comença el mini stage a Organyà

El Santfeliuenc continua amb la bona línia que ha mostrat al llarg de la pretemporada i aquest dijous al vespre va superar el Ripollet per 3 a 2. El bon equip vallesà es va avançar al primer temps però a la represa el Santfe va reaccionar. Rubén Quiles va aprofitar una magnífica acció col·lectiva per posar les taules. Els visitants es van tornar a avançar però de nou la reacció santfeliuenca no va trigar i primer amb una potent rematada de Robert i després mitjançant un habilidós cop de cap de Toni Quiles, a les acaballes, el marcador va canviar de signe per donar-nos la quarta victòria de la pretemporada. El renovat Santfe convida a l'optimisme a nou dies de l'inici de la lliga.

El Santfeliuenc inicia l'stage de pretemporada a Organyà
El nostre primer equip parteix rumb a Organya per fer-hi un stage de tres dies. L'expedició quedarà allotjada a l'alberg Santa Fe. Andrés González combinarà la feina pràctica amb sessions teòriques. Les sessions d'entrenament es desenvoluparan divendres a la tarda, dissabte al matí i a la tarda i diumenge al matí.
El retorn a casa serà diumenge al migdia després de dinar i tindrà una aturada per jugar el setè amistós de la temporada, en aquest cas a Òdena. Un stage que servirà per vertebrar les peces que necessita Andrés González per arribar a l'onze de setembre a un nivell òptim, i també per integrar dins el grup les moltes cares noves d'un projecte que en tres setmanes de pretemporada està aconseguint il·lusionar.