CD TORTOSA 2 (ALBERT ARNAU, 1' I SERGI VENTURA, 16') - SANTFELIUENC FUTBOL CLUB 2 (ROBERT, 75' I GABRI, 87')
ÀRBITRE: JOSEP ORIOL PÉREZ SETÓ
ESTADI MUNICIPAL DE TORTOSA
ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS
TEMPS: 24 GRAUS. CEL ASSOLELLAT

El Santfeliuenc va salvar un punt d'or contra el Tortosa en empatar a 2 en un partit frenètic i  molt tens. Robert (75') i Gabri (87') van fer dos gols a les acaballes que van servir per rescatar un punt que ens sembla d'or tal com s'ha desenvolupat la jornada.
Els tortosins es van avançar al primer minut a través d'Albert Arnau, que va executar de manera magistral una falta que es va colar per l'escaire. Quinze minuts més tard Sergi Ventura es va endinsar dins l'àrea i va superar Carlos. El segon gol va estar a punt d'ensorrar un Santfe dramàticament desbordat per la pressió dels locals  que van comptar amb el suport de més de 500 aficionats. Pere sota pals i la mala punteria dels locals van evitar que un Santfe  clarament superat i molt tímid en atac maexés al descans amb un marcador molt desfavorable.
Sortosament Andrés González va moure la banqueta i això va funcionar d'alçaprem per a la reacció.  Els tortosins, que van perdre per lesió al seu millor jugador Sergi Ventura, van anar reculant. Al minut 75 Robert, en aprofitar una excel·lent assistència de Javi Honorato, va  retallar distàncies i aimentava  les esperances. Dotze minuts més tard  i amb el Santfe bolcat sobre la porteria ebrença va  arribar un empat que canviava el panorama. En una jugada que es va iniciar per banda esquerra Gabri la va rematar i amb la col·laboració de la defensa local la pilota va arribar a la xarxa. Empat i gran alegria per a uns minuts finals d'intensa emoció. Arcos al minut 93 va fregar el gol en una rematada que va treure el porter  Alfonso i al minut 94 els locals en un llançament de falta que no va trobar rematador ens van posar la por al cos enmig de la passió desbordada a la graderia.
Empat d'or que fa que el Santfe surti de posicions de descens i escali fins al tretzè lloc. Una tarda que feia molt mala impressió ha acabat moderadament bé i amb el Santfeliuenc fora de les 4 darreres posicions. L'equip, però, ha de millorar molt perquè de miracles n'hi haurà pocs.

CD Tortosa: Alfonso, Joan, Joseph, Clua, Aleix, Cristian (Alegre, 71'), Sergi Ventura (Castell, 69'), David, Marc Baiges (Edgar, 78'), Borrull i Albert Aranu.
Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez (Robert, 46'), Hinojo (Carlos Sola, 46'), Pere, Arcos, Pol, (Dani Ortiz, 80)  Chiri, Triguero (Javi Honorato, 63'), Iván Peralta, Maldonado (Gabri, 63') i Iván Fuentes.

Gols: 1 - 0, Albert Arnau, 1'; 2 - 0, Sergi Ventura, 16'; 2 - 1, Robert, 75'; 2 - 2, Gabri, 87'.
Àrbitre: Pérez Setó, el seu arbitratge va ser correcte. Va amonestar els locals Joseph, Borrull, Sergi Ventura i David; i als santfeliuencs Dani Sánchez, Maldonado i Ivan Peralta. Va expulsar per doble targeta groga el local David (76') i al santfeliuenc Iván Peralta (75').

QUADERN DE NOTES:
- Empat que va premiar la perseverança i que demostra que aquest equip té capacitat de reacció com ja ho va fer també a Viladecans.
- La primera part, per oblidar. Els primers 45 minuts van ser molt fluixos i vam estar a punt d'entregar el partit.
- El Tortosa va superar el Santfeliuenc en una gran primera part però es va enfonsar als segons 45 minuts.