divendres, 18 de novembre del 2011

CFA i Santfeliuenc Futbol, un relat carregat de futur

El passat diumenge CFA Escola de Futbol Sant Feliu i Santfeliuenc Futbol Club van presentar a tota la ciutadania l'enorme capital humà que ha suposat l'afiliació entre totes dues entitats. Una afiliació que ha de tenir el seu curs normal i desembocar en una fusió. Una nova història, un nou relat carregat de futur i que ha de projectar el nom de l'esport i el futbol santfeliuenc a posicons capdavanteres dins el futbol català. 26 equips i 400 esportistes són una magnífica carta de presentanció, però no ens conformem amb això i volem seguir creixent.
A l'hora dels parlaments, Ángel García, vicepresident del CFA Escola de Futbol, va recordar el passat de totes dues entitats i va advocar per l'inici d'una relació fructífera que ha de permetre que el futbol de Sant Feliu sigui un referent al mapa del futbol català.
Alberto Prieto, president del Santfeliuenc FC, va mostrar-se molt esperançat perquè aquest acord sigui el principi d'una gran història que acabi esdevenint en la tan cobejada fusió. Prieto va agrair la col·laboració de l'Ajuntament perquè en aquest acord hi ha hagut una voluntat molt clara de la nostra principal institució.
Finalment, Jordi San José, alcalde de Sant Feliu, va sostenir el seu discurs en tres eixos: agraïment, desig i compromís. Agraïment per l'esforç de totes dues entitats per arribar a un acord llargament cobeja; desig que l'acord vagi a més i es consolidi; i compromís de suport per part de l'Ajuntament. San José va reconèixer que en un termini breu s'iniciaran les reformes del Parc Esportiu de Les Grases amb el diàleg obert amb Santfe i CFA.
Des del Santfeliuenc Futbol Club volem agrair ben sincerament la magnífica assistència de públic i la presència del nostre alcalde, Jordi San José (ICV/EUA/G.Sant Feliu), del Regidors d'Esports Manel Carrión (CIU) i dels regidors del Partit Socialista, Lourdes Borrell i Joan Grisó) i del Partit Popular, Antonio Sánchez i Araceli Fernández.

Les graderies del camp de Les Grases es van omplir

Joaquín Rivas va fer la presentació de l'acte amb el seu estil desenfadat, divertit i dinàmic

Els més grans i els més petits van desfilar junts

Ángel García, vicepresident del CFA Escola de Futbol Sant Feliu

Alberto Prieto, president del Santfeliuenc FC

Jordi San José, alcalde de Sant Feliu