dimecres, 9 de novembre del 2011

Aquest diumenge 13 de novembre a partir de les 10 hores vine a la gran festa del futbol santfeliuenc. Esteu convidats!!!

Aquest diumenge 13 de novembre serà una data molt especial. Santfeliuenc FC i CFA Escola de Futbol Sant Feliu presentaran als seus 26 equips i més de 400 futbolistes en una jornada històrica per al futbol de la ciutat. Han hagut de passar molts anys, més dels que hauríem desitjat, perquè la unió del futbol santfeliuenc es plasmés de manera efectiva en un acord d'afiliació. Des del passat 1 de juliol totes dues entitats hem començat un relat del que en poden sortir històries memorables. Per tot plegat demanem a tota la ciutadania de Sant Feliu que aquest diumenge vingui al camp de futbol de Les Grases a veure una espectacular posada de llarg que estarà marcada per la il·lusió i per l'esperança. Un veritable espectacle serà veure més de 400 esportistes damunt la gespa del camp de futbol de Les Grases. I no oblideu que a partir de les 12 del matí tenim un plat fort amb el partidàs entre Santfeliuenc i Rapitenca. El nostre primer equip va fer una gesta la setmana passada vencent al camp del líder i ara espera amb moltes ganes un rival que busca la Tercera Divisió. El vostre suport serà cabdal per sumar tres punts molt valuosos que ens començaríem a omplir d'optimisme.

Horari d'actes per a la jornada de presentació:
9:30 Citació de tots els jugadors al camp de futbol de Les Grases.
10:00 Inici de la presentació amb la desfilada de tots els equips: Promeses, Prebenjamins, Benjamins, Infantils, Alevins, Infantils, Cadets, Juvenils, Femenins, Amateur B i Primer Equip.
11:00 Parlaments d'autoritats.
11:15 Fotografia col·lectiva.
12:00 Partit de la desena jornada de Primera Catalana entre Santfeliuenc FC i UE Rapitenca.

Entrada gratuïta per a tota la ciutadania de Sant Feliu i sorteig d'una panera
Tots els santfeliuens tindran accés gratuït tant als actes de presentació com al partit que disputaran Santfeliuenc i Rapitenca. Per a tots els que vulgueu col·laborar hem preparat una panera que se sortejarà al descans del Santfe-Rapitenca (preu, 1 rifa 2€, 2 rifes 3€).

Tota l'afició amb el Primer Equip. Aquest equip nostre necessita tot el suport de l'afició per sumar tres punts importantíssims contra el gran favorits per a l'ascens a Tercera, la UE Rapitenca.

Volem veure Les Grases amb molt color blanc-i-blau. El nostre Primer Equip mereix el suport de l'afició per aconseguir tres punts d'or contra un gran adversari.

FEM CLUB, FEM CIUTAT, FEM SANTFE!!!

Apunta-t'ho bé, aquest diumenge 13 de novembre a partir de les 10 hores la gran estrena del nou temps per al futbol santfeliuenc!!!