UE VALLS 4 (LORO, 8'; OMAR, 32'; IKE, 39' I MUNTA, 61') SANTFELIUENC FC 1 (ROBERT, 44')

ÀRBITRE: MIQUEL CAMÍ MONSONÍS (DELEGACIO DE LLEIDA)
ESTADI: MUNICIPAL EL VILAR
ASSISTÈNCIA: 225 ESPECTADORS
TEMPS: 11 GRAUS I CEL RAS

El Santfeliuenc no va tenir un bon comiat a l'any 2011 després de perdre per un sever 4 a 1 contra la UE Valls. El partit va quedar resolt a la primera part. El Santfeliuenc va sortir amb molt bona predisposició i decidit a avançar-se al marcador però una errada defensiva la va aprofitatr el golejador Loro per inaugurar el compte tarragoní al minut 8 que posava fi a 470 minuts sense que Carlos veiés la porteria perforada. Fins i tot amb el matiner gol rebut per Carlos el Santfeliuenc va continuar insistint en atac però al minut 32 Omar va aprofitar un ràpid servei de falta que va deixar en evidència la rereguarda santfeliuenca. Al minut 39 de nou Loro va fer el tercer gol. El Santfeliuenc estava vivint els pitjors minuts de la temporada. Un gol de Robert abans del descans va concedit un lleuger respir al Santfe que fins i tot en podria haver fet el segon en una rematada d'Iván Peralta que va lliscat el travesser.

Després de la represa el Santfeliuenc va intentat ficar-se en la lluita pels punts però un rematada de Munta (61') a servei de córner va suposar el quart gol que va caigut com una llosa insuperable. El partit es va anar consumint sense que els blanc-i-blaus donessin sensació de reacció.

Derrota, doncs, que trenca una magnífica ratxa de sis partits sense perdre. Ara cal descansar i recuperar forces per a un 2012 carregat d'emoció. La bona línia apuntada en el tram mitjà de la primera volta ha de tenir continuïtat.

UE VALLS: Miki, Edu Penco, Carlos Herrero, Jusi, Munta (David, 89'), Ezequiel (Roger, 61'), David, (Joseba,84') Omar, Queral, Loro (Sergio, 69') i Ike (Amador, 85').
SANTFELIUENC FC: Carlos, Dani Sánchez, Hinojo, Dani Ortiz (Edgar, 67',) Pere, Triguero, Robert, (Eric Pacheco, 67') Maldonado (De Sande, 75'), Iván Peralta, Gabri (ToniQuiles, 67') i Javi Honorato (Rubén Quiles, 75').

Gols: 1 - 0, Loro, 8'; 2 - 0, Omar 32'; 3 - 0, Ike 39'; 3 - 1, Robert, 44'; 4 - 1, Munta, 61'.
Àrbitre: Camí Monsonís, la seva actuació va ser correcta. Va ensenyar targeta groga els locals Ezequiel i Carlos Herrero; i als santfeliuencs Gabri, Eric Pacheco i Hinojo.

QUADERN DE NOTES:
- El Santfeliuenc no va tenir el comiat al 2011 desitjat. Cal no perdre l'ànim perque aquest equip ha demostrat moltes coses positives.
- Carlos va resistir 470 minuts d'imbatibilitat. Una gran marca i la llàstima és que després del gol que trencava aquesta brillant marca en vinguessin tres més.
- El Valls amb poquetes coses va aconseguir un resultat molt ampli. Senyal que és un equip pràctic i que va trencar quatre setmanes perdent.

Tot i que el retorn a El Vilar de Valls no ha estat el millor estem covençuts que a aquest equip li esperen molt bones coses en el 2012. Seran 20 finals per a un gran objectiu.