divendres, 2 de desembre del 2011

Santfeliuenc FC i CF Reddis disputen un partit molt especial amb entrada gratuïta aquest diumenge a les 11:45 hores

El millor Santfe de la temporada rep a Les Grases aquest diumenge a les 11:45 hores un gran rival con el CF Reddis Reus que està fent una gran campanya en el seu debut a Primera Catalana.
El duel té molts al·licients i la directiva ha decretat el partit com a gratuït per a tot el públic de Sant Feliu. Entre altres coses i al costat del bon moment del nostre equip serà també jornada per a la presentació del nostre suport a la difusió de la síndrome Rett, i som també immergits en la setmana que el club fa el seu 106 aniversari. Per tot plegat volem un camp ple de gent i ple d'il·lusió per animar a un Santfe que necessita els 3 punts per anar posant de mica en mica terra de per mig amb els llocs perillosos.
Andrés González ha treballat al llarg de la setmana amb un grup que respira optimisme i confiança. Tanmateix no cal fer volar coloms i ara el més important és sumar davant un rival que no ho posarà gens fàcil i que ja ha donat més d'un maldecap als favorits. L'entrenador del Santfe tindrà el contratemps de les baixes per acumulació de targetes grogues de Dani Maldonado i Triguero. Dani Sánchez tornarà a ser a la convocatòria.

El CF Reddis, debut amb bon peu

L'equip filial del Reus CF ha començat per bon peu la primera participació a Primera Catalana. Els reusencs, un equip històric de les comarques tarragonines fundat el 1922, aposta per un futbol directe i ràpid que els està donant bon resultat ja que els 19 punts assolits els ha significat un setè meritori lloc. Per a diumenge els del Baix Camp no podran comptar amb Marc Raventós també sancionat per haver complert el cicle de cinc targetes grogues.

Recordeu, doncs, Santfeliuenc rep al Reddis en un partit ple d'ingredients perquè hi hagi una gran resposta de tota la ciutat. Entrada gratuïta i arbitratge de l'egarenc Miguel Ángel Bastida Torres.

FEM CLUB, FEM CIUTAT, FEM SANTFE!!!!