dissabte, 21 de gener del 2012

El Santfeliuenc rep la Gimnàstica Iberiana en un partit vital

El Santfeliuenc ha de fer bo el resultat de la darrera jornada Olesa mirant de sumar aquest diumenge a les 11:45 hores tres punts per acabar la primera volta amb una puntuació més que interessant tot pensant en la segona volta i amb l'objectiu de garantir com més aviat millor la permanència. Els blanc-i-blaus afronten el primer dels dos partits que jugaran a Les Grases, el proper serà contra el Sants, amb moltes ganes després d'haver recuperat la bona sensació que dóna una victòria. Per a diumenge, Andrés González no podrà comptar amb el concurs de Robert Ochoa, que va veure a Olesa la cinquena targeta groga i, per tant, haurà de descansar.


El paper de l'afició ha de ser decisiu
Des del Santfeliuenc tornem a fer una crida a tota l'afició de la ciutat perquè vingui al Municipal de Les Grases a donar suport als nostres jugadors en un partit que ens sembla vital.

La Gimnàstica Iberiana, un rival més que conegut
Per sisena temporada consecutiva l'equip de la Zona Franca es creua amb el Santfe. Els de Farnando Navarro "Picolo" són tretzens amb 19 punts, a només un dels blanc-i-blaus. Un equip que acostuma a no fallar a casa si bé a domicili està rebent més gols del compte i que en les darreres temporades ha tret bons resultats a Sant Feliu. A la Iberiana hi juguen dos futbolistes amb passat santfeliuenc: el porter Albert Duran, i el defensa Zígor Alexanko. Els barcelonins no podran comptar amb el sancionat Carlos.

Recordeu, doncs, partit molt important per als interessos del Santfeliuenc aquest diumenge a les 11:45 hores. Ho dirigirà el gironí Isaac Rodríguez Ventura.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Otra vez en casa no pudo ser!!, dificil esta el conseguir la victoria en nuestro campo, en toda la primera vuelta tan sólo una victoria.
Volvemos a no estar acertados de cara a la porteria rival, tres claras oportunidades y no se pudo conseguir el gol, Ivan Peralta, con un buen disparo que pegó en el travesaño, gabri que no remató de cabeza, cuando se encontraba a dos metros de la linea de gol. Quilez en buen lanzamiento de falta que pasó cerca del palo derecho de la porteria defendida por Albert, y Un remate de cabeza..... de iVan Peralta que con muchas dificultades pudo para Albert.
Carlos el portero del Santfeliuenc, volvió a estar muy acertado.
Esperemos que la segunda vuelta en casa podamos opor fin conseguir las victorias necesarias para apuntalar al equipo en esta dificil categoría, me temo que de no ser así pasaremos muchas dificultades.
Resumiendo en un poco en la 1ª vuelta el Santfe tan sólo ha ganado un partido en casa, y fuera 4 partidos, somos el cuarto equipo que menos goles ha marcado del grupo, menos mal que por contra tambien estamos entre los menos goleados.
Hace falta un poco mas de fortuna de cara a puerta, ánimos Andrés y Jaco, porque hacer lo que estáis haciendo sin prácticamente tener a vuestra disposición medios económicos es muy dificil.
A los jugadores tan sólo deseo decirles que nunca caminaran sólos. Y que todo el esfuerzo que estan realizando debe llevar un sólo destino el poder mnatener la categoría.

A los veteranos (carlos, Hino, Palo, Quilez, Ivan),sois junto con "los otros veteranos " (Dani, Maldo, Joserra, Edgar),la base sólida que los jovenes necesitan para hacer del Santfe, el equipo revelación de la segunda vuelta, tan sólo hace falta que todos en conjunto os lo creais.

Visca el Santfe