dissabte, 11 de febrer del 2012

Santfe-Viladecans, derbi amb necessitats

El Santfeliuenc torna a Les Grases aquest diumenge a les 11:45 hores i ho fa contra el Viladecans en un partit transcedental. Un derbi atractiu que enguany té la urgència de dos equips que necessiten puntuar per sortir dels llocs calents de la classificació. Per a diumenge, Andrés González no podrà comptar amb el concurs de David Arcos. El veterà futbolista haurà de descansar pel compliment del cicle de cinc targetes grogues. La plantilla blanc-i-blava confia a treure els tres punts davant un rival ben directe i a més aconseguir guanyar el goal average.

Cal un camp de Les Grases ple
El Santfeliuenc fa una crida a tota l'afició de Sant Feliu perquè aquest diumenge es desplaci al camp de futbol de Les Grases a donar suport el principal club de la ciutat que vol seguir sent de Primera Catalana. Com ja hem dit, la clau perquè el nostre equip assoleixi l'objectiu de la permanència reposa a fer de Les Grases un fortí i per això el vostre suport és cabdal. Set partits, set finals i la primera aquest diumenge contra el Viladecans. No t'ho perdis i vine a Les Grases a passar un matí de futbol amb el teu Santfe!!!

El Viladecans, reacciona i es presentarà a Sant Feliu en un bon moment
L'equip del sud del Baix Llobregat s'estrenava enguany a Primera Catalana després d'una gran temporada a Preferent. L'equip blanc-i-vermell va confiar el projecte a Juan Camilo Vázquez. L'inici no va ser bo però de mica en mica Juan Camilo ha sabut encaixar un bloc de futbolistes prou interessant com per no haver de passar problemes per continuar a Primera Catalana. A les files viladecanenques destacat el porter Álex, molt segur, i espectacular, i la versatilitati rapidesa dels davanters Mauri, Lerín i Gaitán. El defensa Dani Amante no podrà jugar per sanció. L'ex jugador del Santfeliuenc, Francisco, compleix la segona temporada al Viladecans Dirigirà el matx el gironí Israel García Membrive.

El Viladecans serà un rival complicat per a un Santfe que necessita els punts

Imatge extreta del web oficial de la Unión Deportiva Viladecans: www.udviladecans.es