diumenge, 11 de març del 2012

El Santfeliuenc ens invita a somiar després de guanyar l'Ascó 0 a 1

FC ASCÓ 0 - SANTFELIUENC FC 1 (FELIP ORTIZ, EN PRÒPIA PORTA, 10')
ÀRBITRE:DAVID BARÓN AJENJO (DELEGACIÓ DE GRANOLLERS) ESTADI MUNICIPAL D'ASCÓ ASSISTÈNCIA: 200 ESPECTADORS TEMPERATURA DE 17 GRAUS I CEL ASSOLELLAT


Magistral!!! El Santfeliuenc continua la seva ratxa impressionant de victòries i suma 36 punts després de superar 0 a 1 l'Ascó, un dels principals candidats a l'ascens a totes les travesses a principi de lliga. L'equip que entrena Andrés González va tenir fortuna quan al minut 10 un servei de córner executat per De Sande provocava un rebuig defectuós del defensor tarragoní Sergi Grau. La pilota va fer un globus estrany -gairebé de 15 metres- i va caure picat a la porteria i va sorprendre Felip Ortiz -un porter amb llarga experiència al futbol professional-. Un gol sorprenent i còmic que el Santfeliuenc va defensar amb dents i ungles amb un protagonista que va excel·lir: Carlos. El porter del Santfeliuenc va fer a la primera part una exhibició d'aturades antològiques. En dues ocasions va salvar dos gols cantants de Manolo González i en una altra ocasió va salvar una rematada a boca de canó i amb el cap d'Isma Rojas. L'Ascó va dominar de manera clara però va tenir davant el millor porter de Primera Catalana.
El Santfeliuenc es va anar fent fort a la rereguarda i tot i que patint molt va saber mantenir immaculada la porteria. Als darrers minuts i amb deu futbolistes per expulsió de Joserra (dues grogues), la bona feina de tot l'equip i la concentració defensiva va ser suficients per sumar tres punts d'un valor enorme que situen el nostre equip a només dos punts de la tercera posició. Un èxit indescriptible per a un projecte fet amb modèstia i que està desbordant els objectius.

Un gol universal
El gol del Santfeliuenc és potser el més universal de la història del nostres club. Un munt de mitjans de comunicació se n'han fet ressò i el programa FutCat del Canal 33 el destacava en imatges com l'acció més destacada de la jornada al futbol català. Una pirueta inversemblant que dóna al Santfeliuenc tres punts d'or. Us deixem l'enllaç perquè vosaltres jutgeu

FC Ascó: Felip, David Sánchez, Jorge, Sergi Grau, Raúl García, Iván Cristino, Esteva, Manolo González, Luis Alfonso (Marc Alís, 58'), Germán (Yuriy, 77') i Isma Rojas.
Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Carlos Sola (Dani Ortiz, 46'), Hinojo, Joserra, Arcos (Aleix Álvarez, 81'), Triguero (Iván Fuentes, 63'), Gabri (Javi Honorato, 67'), Iván Peralta, De Sande (Robert, 76') i Éric Pacheco.

Gols: 0 - 1, Felip Ortiz, pròpia porta, 10'.
Àrbitre: Barón Ajenjo, el seu arbitratge va ser correcte. Va mostrar targeta groga els riberencs Luis Alfonso i David Sánchez; i als santfeliuencs Joserra, De Sande, Iván Fuentes, Iván Peralta. Va expulsar Joserra (2 grogues, 85').

QUADERN DE NOTES:
- El Santfeliuenc es converteix en el millor equip de la segona volta. Ha sumat 15 dels18 punts en joc. Una magnífica marca per a un equip que no ha parat de créixer des que va començar la temporada.
- Carlos Miguel Espinar va fer una lliçó magistral. Una poètica en estat pur. L'ovació del públic al final del partit estava més que justificada.
- Andrés González i Jacobo reben el premi merescut a una feina decidida i molt professional.
- L'Ascó, un equip fet amb futbolistes de Segona B, té el seu pitjor enemic en un camp de gespa natural en estat deplorable.


1 comentari:

Anònim ha dit...

http://www.mundodeportivo.com/20120311/futbol-catala/asco-santfeliuenc-increible-gol-propia-puerta_54267853174.html