divendres, 9 de març del 2012

El Santfeliuenc viatja a Ascó amb la il·lusió de seguir creixent

El Santfeliuenc viatja aquest diumenge a Ascó sense complexos i molta il·lusió per enfrontar-se un equip que a principi de temporada figurava com a màxim candidat a l'ascens. De manera sorprenent, però, l'equip de la riba dreta de l'Ebre no ha funcionat i arriba a la vint-i-tresena jornada en un inesperat onzè lloc amb 29 punts, quatre menys que el Santfeliuenc.
Andrés González sap que els seus jugadors estan complint amb nota però no vol tancar l'objetciu amb la permanència sinó que s'inclina per seguir treballant perquè aquest equip encara pot créixer un xic més. Tothom sap de les dificultats que els blanc-i-blaus s'hi trobaran a Asco però ningú no renuncia a sumar tres punts més ens situarien en la part noble alta de la classificació. Una posició molt meritòria si tenim present la joventut, un pressupost molt reduït i la dificultat que va suposar un inici de lliga molt discret. Pere haurà de descansar ja que ha complert el cicle de targetes grogues
Ens toca gaudir amb el bon moment que travessa el nostre equip tocant de peus de terra però sense renunciar a somiar. Aquests jugadors mereixen tota la nostra admiració per una temporada suprema.

El FC Ascó trata de lluitar per alguna cosa més que la permanència
L'Ascó està fent una campanya molt inferior al que li suposava tothom. L'equip ebrenc figurava entre els màxims candidats a l'ascens junt amb la Rapitenca. Tanmateix des de principi de temporada l'equip verd no ha estat capaç d'agafar una línia de regularitat i a hores d'ara es veu abocat a una discretíssima classificació. Albert Viñas, l'entrenador que va començar la lliga, va ser destituït però l'arribada d'un entrenador de prestigi al futbol professional com Miguel Rubio no ha significat un canvi en la trajectòria oscil·lant. Els grans fitxatges que van arribar aquest estiu com Denis Coch (Pobla Mafumet), Sergi Grau (Rapitenca), Iván Cristino (Reus), Manolo González (Reus) o Isma Rojas (Amposta) no han servit per complir amb l'objectiu de l'ascens. L'Asco va baixar la temporada passada de Tercera Divisió després de fusionar-se amb el FC Benavent. Per a diumenge Denis Coch, Mauri i Josep Ramon no podran jugar per sanció.

A les 12 hores el Santfeliuenc juga a l'Estadi Municipal d'Asco amb la il·lusió d'aconseguir una victòria que podria garantir-nos la permanència i obrir-nos les portes del somni. Dirigirà el matx David Barón Ajenjo, de la delegació de Granollers.

Imatge del Santfeliuenc - Ascó de l'anada que va saldar-se amb taules