diumenge, 25 de març del 2012

El Santfeliuenc perd a la Verneda un partit decantat per un dolorós arbitratge

CE JÚPITER 3 (RAÚL, 2'; RAÚL, DE PENAL, 77' I ROMO, 84') - SANTFELIUENC FC 1 (JAVI HONORATO, 28')
ÀRBITRE: JUAN ESPINOSA DÍAZ
ESTADI MUNICIPAL DE LA VERNEDA

ASSISTÈNCIA: 350 ESPECTADORS

TEMPERATURA DE 18 GRAUS I CEL ASSOLELLAT


Se'ns va esberlar una mica el somni. I el més dolorós del cas és que el Santfeliuenc va perdre al camp del Júpiter per 3 a 1 desplegant un gran partit i oferint una imatge d'equip conjuntat i seriós que aposta per un futbol estètic, fresc i dinàmic. Un Santfeliuenc decidit a sumar els tres punts va ensopegar contra un també bon Júpiter i contra l'actuació desmesurada i esbiaixada de l'àrbitre, Juan Espinosa Díaz. Al minut 56 no va veure'n un clar penal comès al davanter blanc-i-blau Josele i tanmateix va filar molt prim per assenyalar vint minuts més tard unes mans inexistents d'Hinojo a qui a més va expulsar amb vermella directa no sé sap ben bé per què. Això va trencar el partit. El Júpiter no va desaprofitar la gentilesa per posar el 2 a 1 i al minut 84 Romo va signar la sentència.
A l'acabament, molts nervis, el Santfe amb nou jugadors per expulsió d'Éric, invasió de camp d'un espectador local, picabaralles entre els jugadors i protestes molt rotundes de la nombrosa afició del Santfeliuenc en la retirada del trio arbitral. Un final molt lleig contrapunt a un Júpiter-Santfe divertit, amb ocasions i molt mogut embrutat per circumstàncies extraesportives.

El Júpiter es va avançar al minut 2 en aprofitar Raul Cortezón una jugada nascuda a la línia de mitjos. El Santfeliuenc va reaccionar i es va fer amb el domini coquetejant amb un gol que va arribar al minut 28 gràcies a una esplèndida jugada de Triguero coronada amb servei de luxe a Javi Honorato que a plaer va fer gol. Abans del gol Éric havia desbordat per banda esquerra la defensa grisgrana i en una jugada es va reclamar penal, i Josele va fer un parell de boniques rematades que van topar amb el porter local Jaume. Amb l'empat, el domini es va repartir si bé el Santfeliuenc va fer uns primers 45 minuts rodons, un dels millors de la temporada i contra un gran rival.
A l'inici de la represa l'equip de Sant Martí va dominar més però el Santfe va resistir les escomeses per banda amb ordre. Al minut 56 una clara oportunitat de Josele va ser tallada amb clara falta dins l'àrea en ser estirat per la samarreta per un defensa local; tanmateix l'àrbitre se'n va desentendre de manera inexplicable. I per acabar-ho d'adobar al minut 76 una pilota rematada va impactar amb cap d'Hinojo amb les conseqüències ja anunciades que van trencar el partit i va obrir la caixa dels trons. Al minut 84 una bonica jugada individual de Romo va sentenciar per donar tres punts importants als locals.
Malgrat la derrota hem d'estar molt orgullosos amb els nostres futbolistes. El Santfeliuenc ho va donar tot, va lluitar fins a l'extenuació per sumar tres punts però circumstàncies no controlades van espatllar el somni.

CE Júpiter: Jaume, Tejera (Xavi, 46'), Serrano (Peque, 56'), Poche, Masa, Isra (Álex, 77'), Raúl (Ramón, 83'), Kilian, Elhadji, Romo (Éric, 85'), Chinchilla.
Santfeliuenc FC: Carlos, Dani Sánchez, Hinojo, Pere, Dani Ortiz, Gordillo (Joserra, 64'), Triguero (Maldonado, 64'), Gabri (Carlos Sola, 84'), Josele (Estiven, 77'), Javi Honorato (Robert, 84') i Éric.

Gols: 1 - 0, Raúl, 2'; 1 - 1, Javi Honorato, 28'; 2 - 1, Raúl, de penal, 77'; 3 - 1, Romo, 84'.

Àrbitre: Espinosa Díaz, el seu arbitratge va ser parcial i va tenir una clara influència en el resultat. Hi va negligir un clar penal comès a Josele, un probable penal a Éric i va xiular un penal que era impossible que veiés per la potència de la pilotada que havia rebut Hinojo a qui a més va expulsar quan la trajectòria de la rematada anava fora. Tot plegat una santíssima bonifàcia.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc va demostrar a la Verneda que la magnífica segona volta no és pas una casualitat.
- Una llàstima que un partit tan bonic com el que enfrontava dos clàssics es veiés tan condicionat per un arbitratge tan fora de lloc.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bla, bla, bla...

I a Torreforta vau guanyar amb un gol que encara no se sap com va entrar...

Por parcial aquest periodista.

Diablo Blanquiazul ha dit...

Informate antes de hablar, el torreforta nos ha ganado los dos partidos, asi que para hacer este comentario mas vale que te calles.

La cronica solo muestra la realidad de lo ocurrido en la Verneda. Pero bueno hay que pasar pagina y apoyar al maximo a nuestro equipo contra el Tarrega, entre todos podemos volver a luchar por el sueño. Animo jugadores y cuerpo tecnico, PODEMOSS

FORÇA SANTFEEE!!!!!

Anònim ha dit...

Em referia a l'Ascó, Diablo Blanquiazul.

No és necessari que em manis callar, tothom pot opinar obertament, o és aquest un lloc només d'opinions restringides?